A gyermekem A may cat simulátor játék alkalmazásban prémiumra váltot. Ami egy hétre 3790ft Tudja hogyan mondhatnám vissza?
Figyelt kérdés
Az 5 éves kislányom játszott egy cicás játékal a telefonomon. (May cat simulátor) és prémiumra váltott. 3 nap ingyenes de onnantól míg nem mondom vissza minden hétre 3790ft-ba kerül. Hozzá szólásokban sem találtam hogy hogyan tudnám vissza mondani, semmit ezzel kapcsolatban. Nagyon sok negatív hozzászólás van sokan jártak már így mint mi sajnos. Találtam egy email címet írtam kéttszer is de nem válaszol. Szerintetek mit kellene tennem? :(2022. ápr. 2. 14:10
1/5 anonim válasza:
5 éves gyereknek nem odaadni a telefont.
2/5 anonim válasza:
Az appban magában, vagy az app GooglePlay oldalán lesz ilyen opció.
Amúgy meg blokkold le innentől a vasarlasokat. Anno én is játszottam sokat egy játékkal és sokszor sikerült a vásárlás gombra nyomni a tovább helyett- a profilom beállítottam, hogy mindig kérjen jelszót, így nem tud csak ugy vasarolni semmit
3/5 anonim válasza:
Azért 5 évesen tud netes játékot vásárolni? Egy középső csoportos gyerek. Az enyém úgy játszik cicásat az oviban, hogy négykézláb rohangálnak és nyávognak.
4/5 anonim válasza:
3!
Simán ranyom a vásárlásra anélkül, hogy tudná vagy észlelné mi az. Nem bonyolult. Sőt... Nekem is sikerült, pedig felnőtt vagyok. Ezért lett az állandó jelszokérés beallitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!