Mely Battlefield rész lesz a legsikeresebb a következő időkben?
A 2042 ugye nem lett valami hatalmas siker. Sokan most a 4-et vették elő, nem is véletlenül, igen jó játék.
A BF 1 szerintem a legjobb alkotásuk, remekműnek tartom. A BF V engem egyáltalán nem fogott meg a videók alapján, nem is próbáltam.
Melyiket lesz érdemes játszani, hol lesz a legtöbb játékos?
Azt kétlem, hogy előrukkolnak mostanában újabb darabbal a 2042 után... Főleg, hogy a témák is eléggé ki lettek maxolva, valami űrben játszódó, vagy 19.századi témát lehetne meglovagolni (ami úgy gondolom, marha jó ötlet lenne).
Ti hogy látjátok?
1, ha nem lenne tömve csalókkal. Sajnos kb amivel multi játékkal játszottam, ebben vannak messze a legtöbben csalók, nem túlzás, hogy szinte minden meccsen majdnem látni, inkább csak az a difi, hogy próbálja-e rejtve csinálni, vagy amolyan mindent bele alapon simán láthatatlan karakterrel, egy repkedő fegyverként mozog a pályán, és lő mindenkit.
Kövi BF meg amúgy még kb 2-3 év mire kijön, előbb nem nagyon.
Szerinted köv. résznek mit vesznek elő témának?
Nincsenek könnyű helyzetben már...
BF 3 sajnos nekem kimaradt, pedig sokan dicsérik. Nyilván, hogy ott a 4, így feleslegesnek tartanám, hogy belekezdjek.
Bad Company 2 nagyon jó volt a Vietnam kiegészítővel együtt, majd lehet elő is veszem újra nosztalgiának.
Viszont én nem tartanám jó ötletnek, hogy a Vietnám témára ráépítsenek újra egy teljes játékot. Szerintem egy kissé "szürke téma", legalábbis nekem, de kiegészítőként anno nagyot ütött.
A #4-es ötlete az hatalmas lenne, viszont én az EA helyében visszamennék az I.vh előtti időkre 19-18.század, ha azt normálisan megcsinálnák, szerintem kasszasiker lenne, legalábbis engem levennének a lábamról vele :D
A lényeg ne valami futurisztikus cucc legyen, mert akkor én tuti rá sem nézek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!