Melyik lehetett ez a Star Wars játék?
a kétezres évek második felében játszottam egy űrhajós tematikájú SW játékkal PC-n, és nem találom már. A pontos nevére nem emlékszem, viszont a grafika lesimított volt, nem volt kidolgozva, inkább egyenes, egyszínű felületek voltak rajta. Az első küldetés a Yavini csata volt, ahol X és B szárnyúakkal harcoltál két vagy három csillagromboló ellen, utána a halálcsillag felszínén ágyúkat kellett kilőnöd.
Ami még szerintem segítség lehet, a lövés hangok nem az eredetiek voltak, hanem éles, ütyülés szerű hangok. A rombolókon pedig ki tudtad lőni a tornyon a két gömböt, illetve az ágyúkat, amik zöld kockák voltak.
Valami indi játék lehetett, nem emlékszem többre sajnos.
Ez nem elhetett?
Amúgy jó trükk, keresésnél ne sima google kereséssel próbálkozz, hanem képekre keress, és ha valamelyiket felismered a képek közül már kb ynert ügyed van.
Ez az, király vagy köszönöm.
Nem is tudom elmondani, hogy ez most mennyit jelent.
Szerintem a leírtak alapján inkább a frissebb verziója lehet a "Battle of Endor"
https://www.youtube.com/watch?v=OpRLh3h0D8M
De igen az első válaszolónak igaza van, ez az a játék, most mindegy melyik a kettő közül. De ha engem kérdezel az Endor a jobb, mivel anno én is játszottam mindkettővel mikor még ilyen kis kartonpapíros mifenében lévő lemezen voltak ezek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!