Érdemes még Minecraft szervert csinálni?
Szia, attól függ mi a célod vele kapcsolatban.. Régen én is rengetek szervert csináltam 1.8.2 azóta sokat változott a játék, régen nagyon kiemelkedőek voltak a SkyPvP szerverek. Most, hogy mi a helyzet nem nagyon tudom, nem játszom már MC-vel..
Az ilyen BedWars meg hasonló dolgok, nem tudom mennyire komoly konfigolást igényelnek. Régebben egy HungerGames is komoly konfigolást igényelt.
1. Kinek? Ha magadnak és a baráti körödnek, persze. Ha 100-200-X fős nagy szervert akarsz, az más kérdés.
2. Mit akarsz rá? Sima survival, vagy telekrendszer, minijátékok stb? Sokjátékos minijáték szerverhez remélem nagyon jól tudsz kódolni java-ban, vagy ismersz ilyen személyt, mert az tényleg notepad++ -ban gépelgetős mutatvány lesz bekonfigolni.
3. Milyen minecraftot akarsz? Az alap MC, vagy valamilyen modolt verzió (pl Tekkit, vagy egyedileg összerakott stb), ez se mindegy.
4. Mi a célod vele? Szórakozás? Pénzkereset? Retrózás? Az se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!