Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Among us nem csatlakozik...

Among us nem csatlakozik among us?

Figyelt kérdés

Minden létező dolgot, amit neten találtam megcsináltam, de ugyanúgy nem enged be a szerverkeresőbe sem.

0 from authenticate at (egy weboldal, ami nem működik) - Request timeout

Ha xbox launcherből próbálom indítani, ott is ugyanez csak annyi a szöveg, hogy nem tud csatlakozni angolul. Mi a fenét csináljak, ha már egyszer megvettem...

2022. márc. 25. 23:50
 1/5 anonim válasza:
Nemcsak neked nem csatlakozik, és nemcsak Magyarországról. Amerikai meg egy argentin ismerősöm is épp most anyáznak. Ott se megy.
2022. márc. 25. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem már csak én vagyok az egyetlen.... Rohadt idegesítő, hogy reggel még lehetett játszani, és most estére meg nem. Rohadjanak meg, hogy egy ilyen népszerű játékot még évek után sem tudják stabilizálni, de a pénzt azért zsebre rakják.
2022. márc. 26. 00:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, de most nagy nehezen rátaláltam egy külföldi fórumra.. Ott írták angolul, hogy DDOS támadást kaptak elvileg hackerektől.
2022. márc. 26. 00:15
 4/5 anonim válasza:
100%
Kérdező, sajnos semennyi pénzzel nem lehet stabillá tenni a netes technológiákat. Kalap szar mindegyik, mert annak idején nem arra találták ki a TCP/IP-t, hogy minden balfasz azon ugráljon, hanem zárt katonai, legfeljebb egyetemközi kapcsolatokhoz.
2022. márc. 26. 01:45
 5/5 anonim válasza:
Nekem sem megy tegnap èjjel òta.
2022. márc. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!