PC n játszottam az elden ring játékkal irányítás nagyon katasztrófális lehetséges hogy joystickkal kell játszanom nem billentyűzettel?
Én azt mondom, próbáld meg banánnal.
Vannak játékok, amiket jobb/érdemesebb kontrollerrel játszani. Az csak egy dolog, hogy jobban kézre esik az irányítás. Nagyot tud dobni az élményen, hogy rezeg a kontroller (ha van ilyen funkciója a kontrollernek és a játék képes rezegtetni). Pl. ott a Life is Strange. Nem rezeg gyakran, de a legfontosabb pillanatokban igen.
Ott a Death Stranding. Itt szinte minden interakcióra rezeg, mikor a karakter megfog valamit, elengedi, megbotlik, jönnek a PV-k, elfikázol gyalog, elfikázol motorral, stb. Különböző intenzitással teszi, és - nem zavaró.
Tavaly vettem kontrollert, a Hellblade: Senua's Sacrifice miatt, mert billentyűzeten szintén nem esett kézre az irányítás, pedig lehetett állítani.
Xbox kontrollert nézz, nem lesz gond a kompatibilitással a Microsoft miatt. Ami kijött PC-re, azt viszi az Xbox kontrollere. PS exkluzív játékok is mennek PC-n (Pl. Detroit: Become Human) Xbox kontrollerrel, tiszta crossover. 23-25 ezer Ft körül találsz magadnak. Tavaly 21 ezer Ft-ért vettem.
Viszont ha eddig egér+billentyűzeten játszottál, nos, hozzá kell szokni, meg kell tanulni az irányítást, nem feltétlenül egy nehéz játékot választanék elsőnek, hanem valami egyszerűbbet, nekem ez volt a Life is Strange, nem a Hellblade.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!