Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 4-ben hogyan kell...

A Sims 4-ben hogyan kell "jól" játszani??

Figyelt kérdés

A Sims 4-nek nincs végcélja, sem egy konkrét kiindulási pontja, vagy egy előre megírt játékmenete. Mindent a játékosnak kell kitalálnia. Én pedig olyan vagyok, hogy mindent úgy szeretek csinálni, ahogy az a legjobb, még egy videójátékot is. A Simsben viszont nincs olyan, hogy legjobb módja a játéknak. Ha elkezdek játszani, nincs bennem az az elégedettség, hogy igen, most mindent úgy csinálok, ahogy az ideális. Ezt másoknak biztos nehéz megértenie. Állandóan belekezdek valamibe, felülvizsgálom, rájövök, hogy ez így nem jó, újra elkezdem másképp vagy valami teljesen mást, azt is abbahagyom, és így tovább.

Egyébként megvan a magam stílusa abból a szempontból, hogy simjeimmel mit csinálok. Én nagyon célorientált vagyok, az életcéljukon, a jártasságaikon, a karrierjükön dolgozok. Időbeosztást vezetek róla, hogy mikor kinek mit kell csinálnia, a szabad akaratot is letiltom, hogy a simek ne bírálják felül az utasításaimat. :D A probléma az, hogy nem tudom eldönteni, hogy mégis hol kéne kezdeni és hova kéne elérni. Pl. milyen családdal, hány családdal játsszak.

Ti hogyan szoktatok játszani?

2022. márc. 20. 21:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 Pár kisebb hiba néha előfordul a játékban de ezeket javítják is. Illetve amiket írtál azokkal a hibákkal nem találkoztam eddig(mondom úgy hogy már pár száz órám van sims4-ben). De eddig nem volt 1 olyan bug sem amit 1 mentés újrainditással(kilépek mentés nélkül menübe majd visszatöltöm) ne tudtam volna javítani. Ha a stabilitást nézzük akkor a 4 fényéveket ráver a 3-ra. A 4. részben nem kell attól félned hogy több 10/100 óra után 1x csak elszáll a mentésed és kezdheted előről a 0-ról.

Bárcsak inkább a 3-at javítanák meg. Sokkal jobb lenne ha ismét azzal tudnék játszani. De nem merek, mert idegbajt kapnék ha majdnem 100 órás mentést buknek(1x már megtörtént) ismét a játék saját hibájából... Nem, nem volt semmi CC-m mikor buktam, szóval nem az volt a gond. Semmi mod sem volt, egyedül csak a pénzkodot használtam 1-2x mikor csödközeli állapotban voltam, szóval majdnem teljesen tiszta mentés volt. :S

2022. ápr. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!