Hol találom a telefonon lévő play áruházas játék fájlait?
Figyelt kérdés
Heroes Magic and War játékról lenne szó. Törtent egy olyan hiba, hogy a kislányom át álította az időt a telefonomon, így az aktuális esemény és az aréna visszaszámlálás is több mint 1800 napot ír. Átállította 2027-re. Visszaállítottam az időt, s maradt ugyan ez az idő vissta számlálásnál. Újratelepítettem, majd felraktam egy régebbi verziót és frissítettem, kijelentkeztem, de semmi sem oldotta meg a problémát. Segítenének abban, hogy ne kelljen 5 évet várnom az esemény végére, vagy az aréna eredményhirdetéséig. Sajnálnám újra kezdeni mert már rég óta játszom. Valami olyan probléma lehet, hogy bejelentkeztem a játékba (rossz időbeálítással majd mentette a fb. Így ha vissza akarom álítani akkor figyelmeztet, hogy rossz az időbeállítás. Pedig 2027 március 20-ra álítva már csak egy napot ír az eseményből. Viszont nem enged bejelentkezni mert a fb ledob. Segítségét előre is köszönöm!2022. márc. 20. 10:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!