Az assassins's creed játék sorozatnak sikerült behoznia az origins-odyssey-valhalla trioval azt a gyengeséget amit előtte produkált?
a unity meg a syndicate meg pár játék az utobbi években már rossz volt a játékosok szerint, és ezt sikerült visszahozni ezzel a 3 játékkal?
Én nem tudom kritikusan nézni, mert imádom az összes részt, számomra egyik sem szar, de a kedvencem a 2. Ami talán gyengébb lett olyat nem tudok mondani amiatt mert nagy fan vagyok, ezért kérdezem meg.
👍
..
A Black Flag, Rogue is nagyon jók voltak.. Ezek a játékok már nem voltak annyira lineárisak mint mondjuk a II-es, vagy a Brotherhood..
Az Origins nagyon jó volt 2017-ben. Sokan mondták is, hogy Witcher 3 copy akkor tudod te is tudod mennyire volt jó :)
Lehet késő már de azért véleményem szerint az origins kifejezetten jó lett. Egy dolog van ami nagyon nem tetszik benne, az pedig, hogy a játék force-ol a sidequestekre is, hogy meglegyen a szinted a main questekhez. Én jobban szeretem először végigvinni a main storyt játékoknál, de itt nem tehettem meg.
Odessy szerintem nem assassins creed, unalmasan hosszú egy harc, unalmasan grindolod a sidequesteket a karakterek bénák, történet gyenge, és csak spartasat játszol ennyi előnye van.
Valhalla sokkal jobb az előző kettőnél játékmechanika tekintetében, viszont itt a main story tele van tolva fillerekkel és uncsi. A vikinges téma nagyszerű de még mindig nem assassins creed.
Az originst elég jól belerakták az assassin világba, szerintem kifejezetten jó játék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!