Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Spyro a sárkány?

Spyro a sárkány?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni hogy vannak sorban a spyro játékok? Használtan vettem tavaly egy xbox 360-at, azon rajta volt a the dawn of the Dragon, most játszottam ki. Érdekelne a többi játék és cynderrel kapcsolatban hogy honnan jött, hogy találkoztak spyro al, mert a játék angol nyelvű és nem tudok angolul. Ha ezeket valaki leírná azt nagyon megköszönném

2022. márc. 14. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Wikpedián megtalálsz mindent összeszedve minden játékról: [link]

"A Release Timeline" részt nézd.

Ha nem tudsz angolul (modern böngészők automatán fordítanak elég érthetően) akkor is látod, hogy évszám szerint mikor jelentek meg és milyen gépre. A régi játékok mai szemmel nagyon fapadosak, ha esetleg valamikor beszerzel egy Xbox One vagy Xbox Series konzolt akkor arra megjelent a Spyro Reignited Trilogy ami az első három játék felújított változatát tartalmazza.

2022. márc. 16. 10:00
 2/4 anonim válasza:

Az első ha jól tudom a spyro the dragon. Ennek azthiszem lett egy felujított grafikájú változata. Amivel te játszottál az egy trilógia része. Az első rész ami egyedül megvolt nekem, a Legend of Spyro: the new begining, itt konkrétan arról szól a történet, hogy a sárkányokat leigázzák, és spyro akkor még tojásban van akit elvisz egy vörös sárkány. A tojást ráteszi egy gombafejre, amit a folyó elsodort. A kikelő tojást Sparx szülei találják meg, így Spyro Sparx nak a testvére. Amikor már picit felnőnek mindketten, csatába állnak. Legfőképpen majmok ellen harcolnak, de sok külnöbző és gyönyörű tájon is megfordulnak, más ellenséeg fenyegetésében. Cynder ebben a játékban a legnagyobb ellenség, mert megszállta valami sötét dolog, szóval őt ki akarják nyírni, de a végén, a végső csatában Spyro legyőzi, az amúgy kifejlett felnőtt Cyndert, és összemegy utána olyan méretűre mint Spyro.

Gondolom utána olvastál már, de jól esett erről a játékról írni.

2022. júl. 15. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, kijátszottam azóta a New beginning-et is. Viszont ha trilógia, akkor melyik a 3. Rész? Azt nem tudod véletlenül?
2022. júl. 17. 23:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy az utolsó volt, amivel én először játszottam, és a 2. Hiányzik, mert annak a végén cynder és spyromeghalnak, és csillag képek lesznek, aztán ignitus nyakában lesz egy lámpás szerű dolog, amiben van egy másik világ, ahol tovább élnek. Elég lezárásos volt. Lényeg a lényeg, hogy egy játék hiányzik, és nem tudom melyik az 😭
2022. júl. 17. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!