Szerintetek is rossz lett a World of Warcraft Shadowlands kiegészítője?
Én abbahagytam abban a másodpercben, ahogy beleöltem hónapokat a hunterembe, és kaptunk 1 patchet, amiben a hunter mind 3 talent ágát úgy lenerfelték hogy ha top dps szerűséget szerettem volna elérni a továbbiakban, kezdhetek új karaktert.
Tier listen leszaladt olyan 20-30 helyet mind a 3 talentág. Na mondom köszönöm Blizzard.
Haverjaim viszont egyre azt mondogatják, hogy "egy rakás szar" és hogy "ugyan olyan lett mint a BfA" olyan repetitív, és unalmas grindfest.
Azt is hallottam, hogy most már tényleg direkt "sietve" tolják le a kiegészítő végét, hogy hamar lezavarják, annyira nem tetszik az embereknek. "Úgy járt mint a Warlords of Draenor kiegészítő" ilyeneket hallok.
Szerintetek így a végén hogy látjátok az egészet, milyen lett ez a kiegészítő ?
Ha gondoljátok megoszthatnátok azon gondolataitokat is hogy szerintetek ehhez képest jobbat / rosszabbat várhatunk-e a következő kiegben (tudom hogy még nincs róla semmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!