Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek is rossz lett a...

Szerintetek is rossz lett a World of Warcraft Shadowlands kiegészítője?

Figyelt kérdés

Én abbahagytam abban a másodpercben, ahogy beleöltem hónapokat a hunterembe, és kaptunk 1 patchet, amiben a hunter mind 3 talent ágát úgy lenerfelték hogy ha top dps szerűséget szerettem volna elérni a továbbiakban, kezdhetek új karaktert.

Tier listen leszaladt olyan 20-30 helyet mind a 3 talentág. Na mondom köszönöm Blizzard.

Haverjaim viszont egyre azt mondogatják, hogy "egy rakás szar" és hogy "ugyan olyan lett mint a BfA" olyan repetitív, és unalmas grindfest.

Azt is hallottam, hogy most már tényleg direkt "sietve" tolják le a kiegészítő végét, hogy hamar lezavarják, annyira nem tetszik az embereknek. "Úgy járt mint a Warlords of Draenor kiegészítő" ilyeneket hallok.

Szerintetek így a végén hogy látjátok az egészet, milyen lett ez a kiegészítő ?

Ha gondoljátok megoszthatnátok azon gondolataitokat is hogy szerintetek ehhez képest jobbat / rosszabbat várhatunk-e a következő kiegben (tudom hogy még nincs róla semmi).

2022. márc. 13. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a játékmenetet szapulja pedig én azon csodálkozom hogy ezért még pénzt is kérnek havonta, nem roszból de a grafikája rettentő csúnya. A gépigénye meg az egekben van de az biztos hogy csak egy jól elállított öreg enginen fut az egész de komolyan förtelmesen ocsmány.
2022. márc. 17. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én priest vagyok, eddig tudtad szólózni a mythic raideket, ha két kiegészítővel följebb jártam. Most nem tudom szólózni a legion raideket.
2022. márc. 20. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es, grafikával nem lenne bajom, csak olyan dolgok, hogy a karakterek nagyon nem simulnak a környezetbe, semmiből megjelennek, lebegnek.
2022. márc. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!