Szerintetek nem túl nehéz a Doom Eternaban a Taras Nabad os rész?
Az egész szombatom ráment de nem bírom továbbvinni ha 10, percig is ugrálok, lövöm ezeket a szrokat , jönnek, jönnek megint, és megint vagy 20 an rámjönnek úgy hogy mozdulni sem tud a karakter
Mi van ezzel a résszel?
Meddig tart ez a roham?
Valóban az a másik rossz benne szerintem is, amikor ki kell találni vajon mire gondolhatott a költő, merre tovább, és rúdról falra, platformról platformra kell ugrálni.
Közbe le-le esik az ember..
Ez idő alatt néha 2 Overwatch menet is lemenne.
Igen azok úgy elveszik a játék ritmusát, de ez a rész meg olyan, hogy egyszerűen, nekem legalábbis még nem sikerült elfogyasztani a folyamatosan spawnoló enemy-ket.
Legtöbben a második ugrabugrálásnál törlik amugy.
Ezért felesleges volt kinyitni a teret.
Köszi, valahogy megoldom, annyira azért nem vagyok casual, de gondoltam megkérdem, hogy más is szívott e vele :)
Pesten vagyok amugy.
Elfogynak egy idő után, vagy valamit megkell nyomni valahol?
Csak mert eddig még sosem fogytak el. :D
Ja, nyomkodni kell rejtett gomgokat.
De már meguntam, azthiszem visszarakom a 2016 ost, jó kis cső-dara,nem kell ugrálni, és van deathmatch multi is.
Nem tudom milyen elmebeteg tervezte ezt , de ez már nem szórakozás, mondom ezt soulslike fanként. -20000ft.
Eddig tart, nem lehet továbbvinni ezt a szrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!