Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimben a Dragon Scrollt...

Skyrimben a Dragon Scrollt hogyan lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
Voltam Seranával Valericiánál a Soul Cairnban. Most az a küldetés, hogy szerezzem meg a Dragon Scrollt.A Clarvoyaince a winterholdi mágus könyvtároshoz irányít, de ő nem ad el nekem semmit, és csak beszél az Elder Scrollsról, de a quest nem halad tovább a beszélgetéssel. Azt találtam a neten, hogy a Blackreachről lehet elérni az Mzark Towerben, ahol már elvileg kellett volna járnom, de a térképemen nincs egyik sem. Mit kellene tennem? Lehetséges, hogy eladhattam valahogy ennek a winterholdi könyvtárosnak, aztán most nem tudom folytatni a küldetést?

2022. márc. 9. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Septimus Signust keresd meg, a könyvtáros is hozzá irányítana!
2022. márc. 10. 04:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Septimus Winterhold felett, a térkép jobb felső sarkában van, bőven a mágusakadémia feletti romok felett még, részben úszni vagy ugrálni kell jégdarabokon, ott lesz egy ici-pici ajtó, amivel lejutsz hozzá a föld alá.
2022. márc. 10. 09:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Végül visszatöltöttem egy régebbi mentést, ez valamilyen bug lehetett, mert ezután a könyvtáros a beszélgetés után felállt, és elővett nekem könyveket, amikkel megkaptam a Septimus küldetést, és onnan tovább a romokhoz is eljutottam már.
2022. márc. 10. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát igen ez előfordul, nekem pl mikor a végén megtanulod (vagy legalább is kéne) a scrollból az utolsó nagy kiálltást, folyton bebuggolt a jelenet, se előre se hátra és persze a vízióban még csak mentés/töltés sincs, végül parancssorból kellett átlépnem és sajna nem ez volt az első fő küldi bug (érdekes módon viszont mellék küldiknél mindössze 3x bugolt csak).
2022. márc. 10. 10:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Uh, nekem jóval több a bug, szerencséd van. Amúgy, annál a jelenetnél most voltam. Jó Elder Scrollt olvastál el? Mert nekem is volt hasonló, de én rossz tekercset vettem előt (azt hiszem a Dragont kellett volna, én meg a Sunnal kezdtem). Nekem a legrosszabb az, hogy nem játszhatom végig a háborút, mert ha teljesítem, akkor az összes további mentésem kuka. Így félbemaradt, viszont így meg sosem lehetek Thane meg nem lehet házam Windstadban (Hjelmar ház). Itt ugyanakkor annyi minden mást csináltam közben, hogy el sem kezdeni a questet meg nem érte volna meg, így csak annyira tekertem vissza, mielőtt a városok elleni küzdelem megkezdődik, akkor legalább nem állnak romokban, meg szerencsére ott megszakítás nélkül folytattam a háborús szálat már a végefelé.
2022. márc. 11. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
* Utánanéztem a fekete képernyős problémának,és a torrentverziómnál láttam, hogy nem lehet befejezni a küldetést, mert mindenkinek ez van. Sajnos nem láttam hamarabb.
2022. márc. 11. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, tudod nekem EREDETI steames verziónál bugolt ki vagy 5x a főküldi :D kettőt csak konzol paranccsal tudtam átlépni, még jó hogy a neten leírták hogyan és mit kell gépelni...

Azért ez nagyon sokat elmond a dologról :D

2022. márc. 12. 06:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen.... :D Nekem amúgy most egy frissítés megoldotta ezeket a dolgokat. Viszont neked nincs weapon racknál bugod? Nem tudok levenni pár fegyvert :(
2022. márc. 14. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Az nincs, de volt olyan hogy beraktam a rack-be és a levegőbe teleportált, ott lebeg a szoba közepén.
2022. márc. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!