(GTA) The Lost And Damned ( vagy The Ballad of Gay Tony?
Figyelt kérdés
Nekem mind2 megvan, de melyik a jobb számotokra és miért?#GTA #Grand Theft Auto #The Ballad of Gay Tony #GTA: Episodes from Liberty City #The Lost And Damned
2022. márc. 3. 15:13
1/5 anonim válasza:
Hangulatban Lost, játékmechanika terén Tony.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be annyira egyik se, mert hosszú volt a 4 és ugyan abban a városban játszódott ezek után mind a két dlc.
Egynek jó volt...
3/5 anonim válasza:
Nekem The Ballad of Gay Tony tetszett, jók benne a zenék meg nekem a hangulata is jobban tetszett, bár a The Lost And Damned-et nem vittem végig.
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig a TLAD sztorija viszonylag jó
2022. márc. 7. 08:50
5/5 anonim válasza:
Hát figy, szerintem a kutya ott van elásva, hogy a leghosszabb rész a San Andreas meg önmagában a IV, és akkor még ehhez jönnek a kiegek.
A SA 5 részre volt osztva, volt Los Angeles banda háború, San Francisco utcai versenyek, Las Vegas Kaszinó rablás heist stb szal hosszú volt, de baromi változatos, szerintem irtó nagy kaland!!!
Ezzel szemben a 4 totál monoton.
Végig egy városban jaszkarizol.
Jó volt a sztori oké, de totál el volt nyújtva.
A 4-gyel annyit kellett volna, hogy nem visszalépni, hanem ahhoz is csinálni még egy várost meg vidéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!