Szeretnék 3000db-os kirakót kirakni majd feltenni a falra,de nem tudom,mire ragasszam,és mi legyen a keret, anyu szerint csináltassak hozzá üvegessel keretet,de annak sztem szép ára van,tipp esetleg?
Biztos ki akarjátok rakni?
Nem lenne jobb buli szétszedni és időről időre újra meg újra összerakni szomorkás,esős délutánokon?
Nem vicc,én is imádok kirakózni,de ha összeragasztanám és felraknám őket a falra,odalenne a játék.
maradt parkettánk elég vékony,azt ragasztjuk össze,
régen mi se ragasztottuk össze,hanem szét szedtük,aztáb az lett a vége,h ideővel eltünedeztek darabok,majd veszünk másikat a rossz időkre:)
Bútor hátlap a neve, ez egy vékony fehér lap. Ha kb. 2cm-el nagyobbat vágatsz, mint amekkora a puzzle, megvan a keret is. kb. 1000ft/m2 az ára. Én erre ragasztottam a
3000, 5000, 9000-es kirakókat. Én az OBI-ba vettem, ott levágják méretre.
Sziasztok!
Én az 1000 darabosomhoz kaptam puzzle-ragasztót. a port vízzel kellett összekeverni, és egy zselé lett belőle, ami szépen összeragasztotta az összes darabot. Később tapétaragasztáskor rájöttem, hogy az a ragasztó is ilyen, szóval van egy elérhető megoldás :)
Az 1000 darabos méretéhez az OBI-ban még találtam keretet, amihez volt hátlap és üveglap is. Azt már nem tudom, hogy alkottam meg, hogy a poszternek szánt keretbe beraktam a vastagabb puzzle-t, azt biztos, hogy maga a keret is vastag. A hátlapon eredetileg 1 hely volt akasztónak, de a súly miatt magára a keretre rászereltünk két háromszöget, szóval így elbírja a súlyt. A keretet pillanatragasztóval is többször rögzítettem.
Most nekem is kész van a 3000 darabos. És nincs ugyanilyen keret méretben. Úgy képzelem el, hogy vágatok üveget és hátlapot is, a keretet nem tudom, honnan fogom megszerezni, az is lehet, hogy veszek 2 pattintós képet, leszedem róluk a 8 db pattintót vagy ha találok, akkor rendes keretet szerzek neki.
Remélem, a tapétaragasztó beválik. Esetleg valaki próbálta már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!