Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék 3000db-os kirakót...

Szeretnék 3000db-os kirakót kirakni majd feltenni a falra,de nem tudom,mire ragasszam,és mi legyen a keret, anyu szerint csináltassak hozzá üvegessel keretet,de annak sztem szép ára van,tipp esetleg?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 17:49
 1/9 yuda ***** válasza:
írd már ki ide a méretét és akkor könnyebb lenne a tipp!
2008. dec. 16. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:
ez momentán 121x80 cm es,de ez csa az első lépés,mert már kinéztem 9000db osat is, ami meg 192x138as lesz
2008. dec. 16. 18:59
 3/9 yuda ***** válasza:
először hirtelenjében a kartonpapír jutott eszembe,de ekkora méretben nem igen van,meg az egyébként is jobban vetemedik-én a helyedben leszabatnék asztalossal méretre egy farostlemezt-az tuti,hogy nem lehet drága-vékony is,nem látszódik.
2008. dec. 17. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Biztos ki akarjátok rakni?

Nem lenne jobb buli szétszedni és időről időre újra meg újra összerakni szomorkás,esős délutánokon?

Nem vicc,én is imádok kirakózni,de ha összeragasztanám és felraknám őket a falra,odalenne a játék.

2008. dec. 18. 09:06
 5/9 A kérdező kommentje:

maradt parkettánk elég vékony,azt ragasztjuk össze,

régen mi se ragasztottuk össze,hanem szét szedtük,aztáb az lett a vége,h ideővel eltünedeztek darabok,majd veszünk másikat a rossz időkre:)

2008. dec. 19. 09:43
 6/9 anonim válasza:
100%

Bútor hátlap a neve, ez egy vékony fehér lap. Ha kb. 2cm-el nagyobbat vágatsz, mint amekkora a puzzle, megvan a keret is. kb. 1000ft/m2 az ára. Én erre ragasztottam a

3000, 5000, 9000-es kirakókat. Én az OBI-ba vettem, ott levágják méretre.

2009. jan. 12. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:
remélem a mi OBI-nkban is kapható lesz,és a falra felrakást,hogy oldod meg?
2009. jan. 18. 07:55
 8/9 anonim válasza:
A 3000 és az 5000db-os csak fel van szögelve. (tégla házban lakunk, nem gond a szögelés.) A 9000db-os be van fúrva és tiplizve. Elég nehéz volt, 4 fiú rakta fel.
2009. jan. 19. 13:01
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Én az 1000 darabosomhoz kaptam puzzle-ragasztót. a port vízzel kellett összekeverni, és egy zselé lett belőle, ami szépen összeragasztotta az összes darabot. Később tapétaragasztáskor rájöttem, hogy az a ragasztó is ilyen, szóval van egy elérhető megoldás :)

Az 1000 darabos méretéhez az OBI-ban még találtam keretet, amihez volt hátlap és üveglap is. Azt már nem tudom, hogy alkottam meg, hogy a poszternek szánt keretbe beraktam a vastagabb puzzle-t, azt biztos, hogy maga a keret is vastag. A hátlapon eredetileg 1 hely volt akasztónak, de a súly miatt magára a keretre rászereltünk két háromszöget, szóval így elbírja a súlyt. A keretet pillanatragasztóval is többször rögzítettem.

Most nekem is kész van a 3000 darabos. És nincs ugyanilyen keret méretben. Úgy képzelem el, hogy vágatok üveget és hátlapot is, a keretet nem tudom, honnan fogom megszerezni, az is lehet, hogy veszek 2 pattintós képet, leszedem róluk a 8 db pattintót vagy ha találok, akkor rendes keretet szerzek neki.

Remélem, a tapétaragasztó beválik. Esetleg valaki próbálta már?

2013. ápr. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!