A Farming Simulator (2011) játékokhoz gamepad-et lehet használni kormány helyett vezetéshez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy laptopom van, és kicsi az íróasztal amin van. A kormány talán nem férne el rajta.2022. márc. 2. 14:47
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a beállításokat, ha az irányításnál van gamepad opció, akkor natívan támogatja a játék.
Itt írja is: "Partial Controller Support"
A korlátozott használat sokszor csak annyit jelent, hogy nem irányítható a teljes játék vele, például a főmenüben és beállításokban csak egérrel lehet navigálni, de maga a játékmenet irányítható vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Most néztem a játékban az irányítás beállításokat és ott van a gamepad opció is és a gombok kiosztásai.
Ez milyen lehet amit kinéztem?
2022. márc. 2. 16:47
3/3 anonim válasza:
Az ilyen noname kontrollereknél megvan az esélye, hogy nem ismeri fel a Windows, vagy nem működnek egyes gombjai, nem jól érzékelik a játékok a gombnyomásokat. Tudom hogy húzós az ára egy új xbox kontrollernek (20 ezer felett vannak), de én minimum egy hasonló utángyártott/klón verziót vennék, a lényeg hogy xbox-nak ismerje fel a Windows, ne csak egy USB-s vezérlőnek, és úgy is árulják, hogy xbox-kompatibilis eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!