Szerintetek mikor lesz következő arma 3 leárazás?
Figyelt kérdés
Nem telik fizubol most 11k a game. Kövi leárazás SZERINTETEK mikorra várható?2022. márc. 1. 21:11
1/16 anonim válasza:
Az árak alatti grafikon alapján szinte havonta le van árazva, néha 2 havonta.
2/16 A kérdező kommentje:
Tehát? Jelenleg nincs le árazva
2022. márc. 1. 21:23
3/16 anonim válasza:
Tehát a következő hónapok során valamikor esélyes. Ezt tényleg ilyen nehéz volt megfejteni? :D
4/16 A kérdező kommentje:
Szerinted esélyes h ezen a héten vagy jövő héten le lesz?
2022. márc. 1. 21:54
5/16 anonim válasza:
Honnan kéne azt nekünk tudni. Nem vagyunk jósok sem médiumok. xD Ha ennyire nem tudsz várni vedd meg teljes áron. xD Nekem is van olyan játék amire hónapok óta várok hogy leárazzák, mégsem sírok.
6/16 anonim válasza:
Meglengettem a varázspálcámat és belenéztem a kristálygömbbe.
Az Univerzum azt mondta, lesz leárazás áprilisban.
7/16 A kérdező kommentje:
6-os. Most off joke ezt mondták a keszítők vagy csak tippelsz? addigra már kijön a fizubol
2022. márc. 2. 16:59
8/16 anonim válasza:
Senki nem mondott semmit. Nézz rá a grafikonra, ha valaminek az a trendje hogy átlagosan 4-8 hetente leárazást kap, akkor a következő ugyanilyen időszakra ugyanúgy várható lesz. Senki nem fogja bejelenteni előre, ha értesülni akarsz az akcióról akkor vedd fel a kívánságlistádra, és kapsz e-mailt róla.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2022. márc. 2. 17:10
10/16 anonim válasza:
6-os vagyok.
Kicsit offjoke is, meg nem is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__11611325..
Nézd meg ezt a kérdést, az első válaszoló leírta mikor milyen nagyobb leárazások lesznek. Valamelyikbe biztos beesik az Arma 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!