Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam pénzvisszatérítés?

Steam pénzvisszatérítés?

Figyelt kérdés
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy az Early Access játékokra is ugyanaz a 2 hét alatt 2 óra vonatkozik visszatérítésre mint a már "teljes" játékokra? Mert mintha valahol olvastam volna olyant hogy az Early Access játékokat bármennyi játékidő után visszatéríthetőek lennének... Szóval ezt szeretném most letisztázni mert nem tudom mennyi valóság alapja van ennek.

2022. márc. 1. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az az elővásárlás.

Ha 2 hétnél korábban és 2 órányi játékidőt (ami lehet az is hogy csak otthagyod a főmenüben, steam számolja neked, a steam könyvtárban látod is) meg nem haladva akarsz visszatérítést, akkor kapsz, egyébként nem.

Ha sokszor játszod el a visszatérítést akkor szívózhatnak veled, de ha tényleg 1-2 évente belefutsz egy ilyenbe zokszó nélkül adják vissza.

2022. márc. 1. 15:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Mivel lenne 2db Early Access játék ami nagyon tetszik nekem és szeretném megvenni. Viszont mostanság egyre többet hagynak félbe és ragad meg végleg early állapotban. Ezért nem vagyok benne biztos hogy merjem-e előre megvenni. Ki tudja mikor ér "teljes" állapotba, ha menet közben fel nem adja a fejlesztő/fejlesztő csapat. Mivel indie játék ugye, ezért nincs garancia arra hogy el is "készül" majd egyszer. Ha pedig félbehagyják akkor meg pénzkidobás volt sajnos. Ezért érdekelt hogy Early-re mik a szabályok. De akkor még várok vele.
2022. márc. 1. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!