Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem vettem meg a GTA-5öt...

Nem vettem meg a GTA-5öt hanem le torrenteztem. Néztem youtubon hogy hogyan lehet pénzt csinálni és volt egy videó ahol lemerülnek a tengerbe egy elsüjedt tengeralatjáró féleséghez és ott van egy táska amiben van pénz. De nekem nincs ott. Miért?

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy videó,ahol elmagyarázzák.
2022. febr. 26. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Betudnád csatolni a linket pls😅
2022. febr. 26. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ,de ahol te nézted a videót, na ott akkor jobboldalt kattints a harmadik videora, aztán utána meg a 4. Video az
2022. febr. 26. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megvettem a játékot, de nekem sincs ott. Nem tengeralattjáró, hanem valami konténer szerűség.
2022. febr. 27. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy egy nagy fehér cápa viszont megjelenik néha és ha nem ugrasz ki gyorsan a csónakra, akkor megesz. A csónakot meg elsodorják a hullámok, szóval... Nem egyszerű. Ha csónak nélkül úszol be, akkor esélytelen vagy a cápa ellen.
2022. febr. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!