Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud esetleg olyan...

Xrevenge28 kérdése:

Valaki tud esetleg olyan mmorpg ahol más játékosok ellen is lehet játszani? xboxom van

Figyelt kérdés

pl nem arra gondolok hogy megőlni őket hanem van olyan rész ahol mondjuk pvp helyszín van és ott óvatosnak kell lenni!. mert mondjuk olyan mmorpg keresek hogy mondjuk megtudjanak engem is támadni és megvedeni a cuccaim mint pl az albion ott is van olyan hogy pvp!

xboxra keresek

2022. febr. 20. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Sea of Thieves esetleg? Nem játszottam vele, de a barátaim igen. Amikor belépsz betesz egy szerverre több másik hajóval amik 1-4 fősek lehetnek. Kincseket kell keresni és leadni őket, hogy megkapd a jutalmat, de bármikor bárki megtámadhat, hogy elvehesse és persze te is megteheted ugyanezt.
2022. febr. 21. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy melyik van xbox-ra nem tudom, de ezeket érdemes megnézni:

Elder Scrolls Online

Guild Wars 2

TERA

2022. febr. 22. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszön a segítséget ment a zöld pipa :)
2022. márc. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!