Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tud a barátom ps+...

Hogyan tud a barátom ps+ nélkül onlineozni?

Figyelt kérdés
Én mindig is ps+-t vettem, hogy tudjak egyes játékokkal játszani. A barátom meg soha nem vett és mégis tud. Eddig arra gondoltunk, hogy lehet azért mert lemezes játékokkal játszott. De most megvette a gta5 öt a ps storebol es azzal is tud játszani

2022. febr. 20. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden bizonnyal van neki, csak nem tud róla. Nézzen egyszer rá a bankszámlakivonatra, vagy a szüleiére.
2022. febr. 20. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy nincs esetleg lifetime előfizetés, amivel egyszer fizezett egy nagyobb összeget és cserébe életre szóló tagságot kapott? Vagy nem volt ilyen régen, csak kivezették, de aki megvette annak él?
2022. febr. 20. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem van neki csak letagadja
2022. febr. 20. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzik, vagy tényleg nem tudja, hogy vonják a pénzt. Ugyanez van a Game Pass előfizetéssel is. Magyarok ezrei kamuzzák, hogy ők mindig csak 300 forintot fizetnek rá havonta. Nem értem, mi értelme van hazudozni. Mintha szégyen lenne fizetni egy szolgáltatásért.
2022. febr. 20. 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tagadhatja le mert kijelezné a profiljában hogy ps+ előfizetése van. És 2 honapja vette karácsonyra magának
2022. febr. 21. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsődleges Playstation-nek van beállítva a konzolja és a konzolon egy másik profilon van előfizetve a ps plusz-ra :D
2022. febr. 21. 23:26
 7/7 A kérdező kommentje:
#5 mondjuk ez lehetséges
2022. febr. 22. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!