Szerintetek miért ad ki a Sony PS exkluzív játékokat PC-re?
Most így rögtön a Horizon Forbidden West okán gondolkodtam el ezen...
Tehát vágjátok, hogy amit most kaptunk pc-re, ez a God of War, és ez a Horizon Zero Dawn ezek mind már sokadik éves játékok, és mindkettőre igaz, hogy a folytatásuk viszont NEM fog kijönni PC-re?
Tehát jön itt a Ragnarok meg a Forbidden West, nekem ez eléggé úgy bűzlik, hogy a God of War is meg a Zero Dawn is csak azért lettek kiadva PC-re, hogy több olyan játékost fogjon meg a sony, akiknek MÉG NINCS PS-e, (és csak pcjük van) de ha akarnak játszani ezeknek a játékoknak a folytatásával, akkor akarjanak PS-t venni?
Nézegettem én ezeket a játékokat amúgy is mostanában mennyibe kerülnek, és ilyen 4-5 ezerért ps4-re már meg lehet kapni, ha nem olcsóbban... Tehát ezek már mondhatni régi, lecsengett játékok, így nem "bukik" sokat azzal a sony ha pc-re is kiadja őket..
Tudom hogy a RDR2 meg a teljes uncharted széria kiadása pc-re nem tartogat (vagy legalábbis én nem látok bele) ilyen hátsó szándékokat.. Nem hiszem hogy azoknak lennének folytatásaik.
Mondjuk a Days Gone-nak se, bár ki tudja.
Nekem most ez mégis szöget ütött a fejembe hogy mi ez hogy jönnek a folytatásai ezeknek a játékoknak, és a híroldalak szerint még csak tervben sincs, gondolat sincs rá hogy pc-re is jöjjenek. Játszál szépen az első részekkel, aztán ha érdekel a folytatás, tessék ps5-öt venni.
Az elején ezt sokan mondták, de azóta már annyi fajta játékot kiadott a Sony, hogy láthatóan nem ez a helyzet. Pár év késéssel (sok esetben még hamarabb) most már kifognak adni minden játékot. Egyszerűen egy pár millás eladást nem lehet beáldozni az exkluzivitásért cserébe.
Hülyére kereste magát a Microsoft is azzal, hogy elkezdte kidobni az ezer éves játékait is PC-re. Ezeknek kb. fingjuk nem volt eddig arról, hogy mekkora piacot hagytak ki eddig. Dől a lé olyan játékokból, amit a konzolosok nagyrészt úgyis kitoltak.
"így nem "bukik" sokat azzal a sony ha pc-re is kiadja őket.."
mint írtad, régi játékok, miért bukna a Sony ha ezeket kiadja újra pc-re teljes áron? nem hogy nem bukik, hanem újra keres vele! plusz sokan vesznek majd ps-t, mert akarnak a folytatással játszani
Azt nem tudják megoldani a felhő esetében hogy a latency ne okozzon gondokat.
Singleplayer estében még okés a dolog mértéke, de egy multi esetében azért már elég érezhető lehet a dolog, nem csak a szerver latency hanem mellé még maga a közvetítés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!