Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tölt be ez a Steames...

Miért nem tölt be ez a Steames játék?

Figyelt kérdés

A Goose Goose Duck nevű játékot tegnap telepítettem le és játszottam vele. Akkor még semmi baja nem volt. Ma délután is szerettem volna vele játszani, de nem hajlandó betölteni. Amikor feldobja a főmenü lehetőséget és rámegyek 2 lehetőség közül választhatok.

Az egyik, hogy beütöm az email címem és a jelszavam, a másik pedig, hogy Google-n keresztül jelentkezek be. Az elsővel az a baj, hogy amikor bejelentkezek az addig tölt, amíg nem lépek ki a játékból (több, mint 2 órát vártam, hogy betöltsön, de semmi).

A másikkal meg az a gond, hogy amint a Google-n bejelentkezek és vissza megyek a játékba azt írja ki, hogy "Az email cím nincs visszaigazolva".

Ez a mondat alatt megjelenik 3 választási lehetőség:

-"Újraküld". itt elvileg az email címemre kell kapnom visszaigazoló

emailt, amit valamiért nem kapok meg.

-"Ellenőriz". ha rá nyomok erre, egy darabig tölt utána megint vissza

dob oda, ahonnan indultam.

-"Kijelentkezés". gondolom, ez nem szorul magyarázatra.

2022. febr. 14. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Windows gépházban a biztonsági beállításokat, hogy a Windows Defender nem tette-e karanténba/korlátozta-e az exe-t.

Többször jártam így steam-es játéknál. A The Walking Dead Definitive Series-nél a Definitive menüig eljutott a játék, de mikor az évadot kiválasztottam, csaknfekete képernyő, jobb alsó sarokban végtelenségig pörög a betöltés.

Xcom 2-ben pedig a mentési/betöltési rendszer bolondult meg. Elindult a játék, konkrétan látszólag hiba nélkül ment. Létrehozta a autosave a fájlt, vagy akár te is menthettél, de a betöltésnél azt írta, hogy a fájl nem létezik vagy sérült.

Pontos útvonalat, hogy hol találod:

Start menü-Gépház-Frissítés és biztonság

Itt a bal oldali menüben a Windows biztonság, majd a Vírus- és veszélyforrás-kezelés, majd itt a védelmi előzmények között keresd meg azt a sort ahol a Windows korlátozta a játékot. Javasolt előtte a játékot elindítani, küszködni vele kicsit, majd kilépni. Így a legelső sorok között lesz. Engedélyezned kell, hogy módosításokat hajthass végre, majd a műveleteknél egész egyszerűen arra mész, hogy engedélyezés ezen az eszközön.

Nem biztos, hogy ez lesz nálad is, egy próbát megér. Néztem a Windows értesítési beállításokat, nincs semmi tiltva, de kussolt róla, hogy amúgy korlátozta az exe fájlt...

2022. febr. 23. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. febr. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!