Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vannak felnőttes számítógépes...

Vannak felnőttes számítógépes játékok?

Figyelt kérdés

Nincs bajom a gyerekes játékokkal, nekem is van olyan játékom, ami elég gyerekes.

De mostanában vágynék kicsit felnőttesebb játékra. Nem arra gondolok, hogy mérnöki dolgokat kell csinálni benne, vagy pl. randizni.

Hanem az egész játék hangulatára. Az akciójátékok tetszenek, de a kevésbé felnőttes részek nélkül.

Azt olvastam, hogy több felnőtt játszik, mint gyerek (18 év alatti). Mégis a legtöbb játék nagyon gyerekes, legalábbis már annak találom őket.

Valami felnőttes témájú, erős atmoszférikus hangulatú játékkal játszanék.

Amiben nincsenek gyerekes megoldások a történet tekintetében. Tehát kifejezetten felnőtt célközönségnek szól.

2022. febr. 14. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 na az egy eleg kemeny cucc volt, masfel orat birtam.
2022. febr. 14. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 valahol meg téged is megszivat a játék mert írja hogyha eléri a Senua karján felmászó izé a fejét, vége a játéknak. Csak azt nem említi hogy ez szimplán haláloktól nem történik meg, szóval parázol mert azt hiszed hogy ha túl sokat halsz vége az egésznek
2022. febr. 15. 07:43
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Plague Tale: Innocence
2022. febr. 15. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Talán külsőre nem úgy néz ki, de a Persona 4 Goldent nagyon ajánlanám. Komolysága nem a világból, vagy az atmoszférából jön, hanem az üzenetből amit át próbál adni. Nagyon jó gondolatai vannak a játéknak az életről, és emberi kapcsolatokról.
2022. febr. 18. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Heavy Rain

Beyond: Two Souls

Until Dawn

→ Döntéseidnek súlya van, erős narratíva/színészek. Mélyebb lélektani dolgokat boncol.

We Happy Few

Borderlands

Fallout

→ Mind a három elég erős társadalomkritika, megjelennek benne a morális kérdések (még ha vicc formájában is), nagyon de nagyon erős atmoszférájuk van, tulajdonképpen ha őszintén játszod- reprezántálod saját magadat és rámutat az emberi gyarlóságra.

Tropico 5,6

→ stratégia+logika+szatíra. Sztem ehhez is már kell némi élettapasztalat, hogy megértsd az átvezetőket.

Pathologic 2

→ Na ennél jobban még nem nyomasztott játék, főleg úgy, hogy még béna is vagyok a túlélős játékokban. Érdekes story, nyomasztó atmoszféra. A törtent vmelyest aktuális is...

Viszont felnőttes akciójáték? Hát mindegyik „gyerekes” lesz, ami vmit szimulálni próbál, mint pl. a 2 VH-t...

Szimulátorok sem éppen gyerekesek, főleg h a komolyabbakhoz majd 1 millás set-up kell (nem a gépre gondolok). Legalább is egyik ismerősöm min. ennyit költött egy cockpit megépítésére (ennek jó pár éve, úgyhogy már lehet több is mint 1 misi).

2022. febr. 18. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!