Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW - Shadowland. Hogy tudom...

WoW - Shadowland. Hogy tudom kigazdalkodni aranybol,hogy ne kelljen gamecard-ot vennem?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 00:48
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:

Elég gáz most a gazdaság és a token ára is felemelkedett.

Én annyit szoktam csinálni, van 5 karim, ha unatkozom letolom velük a napi " küldit " és az alapból a táskából 1800-2000g, szóval az 5 karival megvan egy 10-es 1-2 órán belül.

Ha meg oylan szerencsém van, hogy pl két azonos frakcióhoz szóló is vna és isntában is teljesíthető, akkor emg még gyorsabb és dupla ennyi adott idő alatt.

2022. febr. 13. 02:10
 2/43 A kérdező kommentje:
Es mennyi gold kell hogy legyen ? karinkent vagy acc-ra vonatkozik a meghosszabbitas?
2022. febr. 13. 02:33
 3/43 anonim ***** válasza:

Napokban néztem 280k körül áll jelenleg az ára.

Összeküldöd egy karira a goldot, megveszed vele AH-ban a tokent, használod, és választhatsz hogy 30 nap gametime vagy nem tudom pontosan mennyi bnet balance amiből vásárolhatsz pl akár játékot.

Amúgy termsézetesen accra vonatkozik.

2022. febr. 13. 02:45
 4/43 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt. Meg kell vegyem az elso gamecardot es utana osszebanyaszni annyit. Minin- JC jo szakma vagy inkabb leather-skining?
2022. febr. 13. 12:08
 5/43 anonim ***** válasza:

Akkor inkább mining herba vagy herba alchemy.

Az érceknek van még ára, jc viszont most elég gyenge lett ilyen tekintetben, nem nagy profit van rajta, jobban megéri az érceket eladni natúrban.

2022. febr. 13. 12:29
 6/43 A kérdező kommentje:
OKe, mining herba tetszik leginkabb. Koszi. Druidot inditok. Azzal madar formaba amugy is egyszerubb lesz kerteszkedni
2022. febr. 13. 16:21
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
ne így gondolkozz ezen hanem =ugy hogy az a egy havi előfizetés 13€. Munkahelytől függően 2-4 óra maximum amennyit ezért a pénzért kell dolgoznod. 4 óra alatt 280k aranyat sosem fogsz össze farmolni. Más szóval inkább fizess elő , sokkal jobban megéri mintsem a játékidőd farmolásra pazarolni, szórakozz inkább
2022. febr. 13. 19:43
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy nulláról eljuss arra a szintre hogy ki tudd farmolni a gametime árát, nem egy hónap játékidőt kell vegyél, hanem jópárat.
2022. febr. 13. 20:21
 9/43 A kérdező kommentje:
Jogos de az elso havit megvennem es melle a boostot a karakterre.
2022. febr. 13. 21:59
 10/43 anonim ***** válasza:
Boost fölösleges, nagyon goyrsan fel elhet érni maxra, két erős délután elég hozzá, druiddal instát farmolva akár healként vagy tankként.
2022. febr. 14. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!