Androidos telefonra keresek játékot. Tippek?
Figyelt kérdés
Valami olyan kellene, ami nem akció, nem stratégia, nem szerepjáték, nincs benne feszültség, hanem nyugis. A színezősek nagyon bejöttek, de már meguntam. Töltöttem le szójátékokat is, kirakóst is, de fél óra alatt meguntam mindet. Van olyan, ami hosszabb időre is le tud kötni sé gondolkodni is kell azért hozzá?2022. febr. 11. 08:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és jó ha ingyenes.
2022. febr. 11. 08:52
3/6 anonim válasza:
Tiny Bubbles, én imádtam ezt. Alapból ingyenes, de ha fizetsz egy minimális összeget, akkor eltűnnek a reklámok.
4/6 anonim válasza:
Hook. 1 dollár, de teljesen jó ennyiért.
5/6 anonim válasza:
Relaxáló, nyugisabb ügyességi játékok:
Osmos (nagyon jó de leszedték playstoreról)
Smash Hit
Duet
Badland
Fejtörősebb/puzzle játékok:
Monument Valley
The Room 1-2-3 (minél nagyobb képernyő javasolt)
Samorost 3 (minél nagyobb képernyő javasolt)
Cut the Rope
6/6 anonim válasza:
Sky, a valaha készült egyik legrelaxálóbb játék, amit együtt is lehet játszani másokkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!