Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow tört szerver van, ahol...

Wow tört szerver van, ahol sok magyar van? Vagy hasonló játékot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Anno Taurin kezdtem kb 10 éve wow-os pályafutásom. Még LK futott. Hosszú szünet után újra játszani kezdtem,de a szerver nagyon kihalt már. Találtam egy sokat emlegetettet: Ragnaros. Ez az eredeti és nem tört szerver, jól gondolom? Jelenleg annyit nem tudok játszani, hogy megérje fizetnem. Angolul nem tudok, ezért fontos lenne olyan tört szerver, ahol vannak magyarok is bőven.

Másik: hasonló játékot irhattok, szerver ajánlással és ugyancsak ingyenes érdekel. Gépem nem mai darab, de pl wow Panda elmegy szépen. Ja és legyenek magyarok bőven, hasonló játékok érdekelnek.

2022. febr. 6. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:

A Ragnaros egy hivatalos/dedikált WoW szerver, ezt jól látod.

Az az igazság már az eredetin is egyre fogynak az emberek évek óta, törtben meg nehéz megmondani hol van sok/több magyar.

Hasra ütés szerűen a neten ezt dobta ki mint top 10 privát szerver:

WoW Circle

Ether Side

RetroWoW Insta 60

WoW Mania

Unlimited WoW

WoW Freakz

Sunwell

TwinStar-Apollo II

Tauri

Frostmourne WoW-German-WotLK-3.3.51

2022. febr. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!