Wow tört szerver van, ahol sok magyar van? Vagy hasonló játékot tudtok ajánlani?
Anno Taurin kezdtem kb 10 éve wow-os pályafutásom. Még LK futott. Hosszú szünet után újra játszani kezdtem,de a szerver nagyon kihalt már. Találtam egy sokat emlegetettet: Ragnaros. Ez az eredeti és nem tört szerver, jól gondolom? Jelenleg annyit nem tudok játszani, hogy megérje fizetnem. Angolul nem tudok, ezért fontos lenne olyan tört szerver, ahol vannak magyarok is bőven.
Másik: hasonló játékot irhattok, szerver ajánlással és ugyancsak ingyenes érdekel. Gépem nem mai darab, de pl wow Panda elmegy szépen. Ja és legyenek magyarok bőven, hasonló játékok érdekelnek.
A Ragnaros egy hivatalos/dedikált WoW szerver, ezt jól látod.
Az az igazság már az eredetin is egyre fogynak az emberek évek óta, törtben meg nehéz megmondani hol van sok/több magyar.
Hasra ütés szerűen a neten ezt dobta ki mint top 10 privát szerver:
WoW Circle
Ether Side
RetroWoW Insta 60
WoW Mania
Unlimited WoW
WoW Freakz
Sunwell
TwinStar-Apollo II
Tauri
Frostmourne WoW-German-WotLK-3.3.51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!