Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand Theft Auto VI-tól mit...

Grand Theft Auto VI-tól mit vársz?

Figyelt kérdés
Az 5 nem volt rossz, de lehetett volna jobb is (single - sztori). A régiek közül is minddel játszottam (ha azt vesszük mind régi, mert már az 5 is 9 éves lesz XD) de engem ami nagyon megfogott az a 4. Rész volt. Ha a 6 a jelen időben játszódna, szívesen viszontlátnám, az előző protagonisták zömét. Bár ez szubjektív vélemény, de nekem jobban bejött mikor egész sztori végéig egy karaktert kellett irányítani, az 5ben ez nem tetszett, hogy 3 főszereplő is volt. De hát kinek a pap kinek a papné.
2022. febr. 6. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó esélylel a 6 is már jobban az online részre fog építeni, ez szinte biztos, nem hagynak ki egy iylen lehetőséget ekkora bevételhez.
2022. febr. 6. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Még több Zsozeatya gta rp liveot
2022. febr. 6. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 3, VC, SA tetszettek a sztorit illetően. Nyilván most az 5-höz hasonlítva a grafikájuk nagyon gagyi.

Ami még tetszett a 4-hez a Ballad of Gay Tony, csak nagyon rövidre sikerült.

Viszont ott a főszereplő is jobb karakter volt mint az akcentusos Nico és ott a küldetések is változatosak voltak, a sima 4-ben mindig csak az volt hogy menj aztán gyakjál le mindenkit aki él és mozog :D

Valamint az 5-ből Trevor Philips, szerintem Ő az egyik legjobb karakter a játékok történetében. Azt sem bánnám ha Őt kéne irányítani a 6-ban.

Franklin nem volt szimpi, egy CJ utánzat gyengébb kivitelben történet nélkül.

Illetve amit várok még és könyörgöm ne legyen az mint a 4-ben és az 5-be már visszahozták: a vidéki területek, az SA-ban és az 5-ben is sokkal változatosabbá tette az egészet. Szóval a 4-ben hiába volt príma a grafika ha csak a városban tudsz bandukolni. Egyébként is nekem New York mint helyszín nem tetszett, ez persze szubjektív vélemény.

Örülnék ha Miamit visszahoznák.

Mondjuk egy Vice City mostani grafikával, tengerpart kokain 80-as évek discoi minden ami kell.

Ja és a bandaháború azt is hiányoltam az új részekből...

Tényleg egyre jobbak lettek aztán a 4-5-ben már rámentek a grafikára a sztori és a játék hátrányára ment ez :(

2022. febr. 6. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak azt hogy Vice Cityben játszódjon (amire szerintem már 99.9% esély van a forrásokat látván) a többit rájuk bízom. Meg mondjuk talán a karaktereknek legyen valami normálisabb storyjuk és ne kelljen egy szihopata állattal menni. (lásd: Trevor)
2022. febr. 12. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azok a képek amiket eddig láttunk pont nem hivatalosak egyik sem, hanem ilyen rajongói készítmények, amennyire én tudom hivatalos kép még egyáltalán semmi nem jött ki a VI-al kapcsoaltban, az egyedüli hivatalos info az a rövid info, hogy készül.
2022. febr. 12. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Számomra az a legnagyobb bizonyíték, hogy nemrégiben az egyik Miami kiállítás tulaj (vagy nemtudom mi pontosan) kipublikált egy kérvényt amit a Rockstar küldött nekik, az állt benne, hogy szeretnének képeket csinálni épületekről, objektumokról a területen amiből ingame 3D assetek kreálnának a Gta új title-hoz.
2022. febr. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!