Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezzel az integrált VGA-s...

Ezzel az integrált VGA-s processzorral lehetetlen lesz BF4 multizni?

Figyelt kérdés

Vettem egy konfigurációt: Intel i3-10100, 8GB RAM 2666Mhz

A YouTube videók alapján, ahol mások teszteltek hasonló konfigot, simán vitte nekik 720p low-ba, de nekem a multiplayer 1440x900-ban még csak betölteni sem képes a meccset...

Felejtsem el ezzel az integrált kártyával ezt a játékot?

2022. febr. 4. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg te is 720-ban, bár szerintem az hogy nem tölt be azt valami más okozza nem az integrált vga.
2022. febr. 4. 23:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam más játékot, pl CoD MW3, PayDay 2, mindkettő ősrégi játék hát igen csak gyérül teljesített. Ilyen low-medium 20-30 fps között.
2022. febr. 4. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen konfigurációk nem játékra lettek tervezve. Persze, vannak amit futtatnak, és jól, de azok vagy nagyon alacsony igényűek vagy tisztességesen optimalizáltak. Irodai/home office-ra, netezni jók, másra nem igen.

Kell bele valamilyen videókártya is, csak kérdés találsz-e ár-értékben megfelelőt. Kb. mind túlárazott, egy 1050Ti valahol 40 ezer körül lenne, erre 80-100 ezer között megy. Nem rossz kártya, de van nála jobb, amik nyilván drágábbak, és szintén túlárazottak.

2022. febr. 5. 10:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Teljes csalódás. Nem tudom ezek a youtube videók mire valók... Szerintem ezek a bemutató videók nem is hihetoek, vagy nem tudom.

Hogy még egy 2013as játékkal sem birkózik meg az egy vicc, de értem ettől függetlenül mi az alapfeladata...

Legalabb a youtube-ot azért viszi, amennyire a kis igényeimnek megfelelően.

2022. febr. 6. 10:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Bár lehet az is gond, hogy HDD-t használok, nem SSD-t.
2022. febr. 6. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

A háttértároló semmilyen szerepet nem játszik a megjelenítésben, nem végez semmilyen grafikai számítást. Ha váltasz SSD-re, akkor a betöltési/hozzáférési idő fog jelentősen csökkenni, hiszen a HDD-vel szemben sokkal magasabb az írási-olvasási sebessége mivel nincs benne mozgó alkatrész. Hasznos dolog egy SSD, mikor nem másfél-két perc egy windows betöltés hanem mondjuk 27 másodperc. Játékok is hamarabb betöltenek. Gigabites internet mellé kötelező, mert csóri HDD nem tudja olyan gyorsan magára írni az adatot, mint ahogyan jönne. Ha tudja is, az nagy terheléssel jár neki, mert pörögnek a lemezei és ide-oda jár az olvasó-író fej felette. Hosszútávon nem biztos, hogy megköszöni majd ha gyakran megy a maximumon.

Jó ötlet az SSD, de ne várd azt tőle, hogy szebb lesz tőle a játék. Gyors lesz tőle a gép, ennyi.

2022. febr. 6. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy szempontból van szerepe itt a HDD-nek, az pedig a kevés RAM.

Egy mai win10 op rendszer simán lefoglal magának 2,5 GB ramot, a maradéknál ha nincs nagyon jól optimalizálva, akkor teleszórja a RAM-ot (hiszen az IGP adatait is oda kell dobálnia), sajnos elengedhetetlenül be kell olvasnia a HDD-ről is. Fejlesztés szempontjából viszont 16GB-ra növelni a RAM-ot messze hatékonyabb és ajvulást hozó, mint HDD-t SSD-re cserélni.

2022. febr. 8. 12:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, közben rájöttem a gondra én is nagy nehezen... Már úton van a +8GB RAM.

Néztem YT videókat, ahol mások ezzel a procival, integrálttal és dual channel RAM-al hasítják a Fortnite-ot, nekem meg épphogy betölt és játszhatatlan.

Mondom ilyen nem létezik.

Erre látom, hogy játék közben 90% feletti a RAM használat...

Nagyon remélem, hogy a 2x8GB Dual Channel meghozza a változást...

2022. febr. 8. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Jelentem, a 16GB RAM semmilyen változást nem hozott... :DD
2022. febr. 10. 15:00
 10/10 anonim válasza:
54%
most eladni jó, venni szar. félvezető (ezáltal chiphiány) van. 2022 közepén elkezdik gyártani európában is ezeket, ha nem már most azonnal kell, és tudsz addig várni akkor érdemes megvárni minimum a szeptembert, mert addigra minimum 35%ot fognak az árak csökkenni.
2022. febr. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!