Hasonlo platformer jatekok mint az It Takes Two?
Figyelt kérdés
Nem reg jatszottam ki es teljesen lenyugozott elejetol a vegeig. Nem reg kezdtem el foglalkozni az ilyesfajta jatekokkal, remelem van meg hasonlo.2022. febr. 3. 00:51
3/7 A kérdező kommentje:
Beyond two souls???
2022. febr. 3. 02:26
4/7 anonim válasza:
A Way out, ugyanazok fejlesztették mint az It Takeys Two-t, és tulajdonképpen ugyanarra a sémára épül mind a két játék, nekem nagyon tetszett a Way Out, mindenképpen megér egy próbát.
5/7 anonim válasza:
van az a fonalkás játék, abban is egymást segítve kell haladni
van a Two brothers, de az egy játékos, és ahhoz két kezesnek kell lenned (mint pl zongorázni, külön kell tudnod mozgatni a két kezed)
6/7 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha egy szemelyes
2022. febr. 3. 15:45
7/7 anonim válasza:
Esetleg a The Lost Vikings
A Blizzard egy kezdetekbeli játéka, jópofa, fejtörős, király! Már többször is végigjátszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!