Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Code Vein mint Sandbox játék?

Code Vein mint Sandbox játék?

Figyelt kérdés

Üdv. Az lenne a kérdésem hogy a Code Vein mennyire Sandbox játék?

Mármint ha a főstory-t kiviszem, akkor utána még tudom folytatni mint pl GTA,Saints Row,Prototype 2? Vagy véget ér és kezdhetek mindent előröl a nulláról? Vagy NG+ funkció van benne?

A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.

2022. febr. 2. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

A sandbox nem ezt jelenti. Sandbox játék a Minecraft, Valheim, Terraria, RUST, Sims, stb.

A Code Vein első végigjátszása (azaz a fő boss legyőzése) után nem lehet tovább folytatni ugyanazt a játékot, újat kell kezdeni. Ha a New Game + mellett döntesz, a megnyitott dolgok (fegyverek, fejlesztések, képességek) legtöbbje megmarad, de pl. a teljesített küldetéseket újra kell (lehet) játszani. NG+-ban maradhatsz ugyanazon a nehézségi fokozaton, vagy választhatod az Enhanced Mode-ot, ami ugyan nehezebb, de az ellenfelek sokkal jobb zsákmányt hagynak maguk után.

2022. febr. 2. 23:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Legalább akkor NG+ van benne. Akkor így meg is veszem, mivel nem szeretem az olyan játékokat amibe beleölők pár száz órát, majd pedig kezdhetem a nulláról ismét. De mivel itt van NG+ így nincs "elvesztegetett" idő érzésem. Még egyszer köszönöm.

Illetve akkor melyik kifejezés jelenti ezt amire gondoltam? Hogy a fő story után is tovább tudom játszani?

2022. febr. 3. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

a Sandboxnál vagy te meg a világ, mész amerre akarsz, nagy általánosságban tudod befolyásolni a környezetedet (pl áshatsz, fát vághatsz ki stb)

Open World játék, ahol el tudsz mászkálni, nem kötelező csak küldetések mentén haladni előre, illetve a bizonyos open world játékoknál a küldetések után még vissza lehet menni a pályára, de ez kb játékonként változik, ha a végjáték/end story-nál pl átalakul az egész világ vagy te (kizöldül a táj, felgyullad a fél város, félistenné válsz stb) majd visszamész és mintha misem történt volna elég gázul néz ki.

2022. febr. 3. 09:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítséget.
2022. febr. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!