A kérdező szavazást indított:
Előbbi
Utóbbi
13 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Illetve melyik könnyebb? Köszi
2022. febr. 2. 04:18
2/10 anonim válasza:
nehézségre egyik sem nehezebb mint a másik alapvetően, amúgy meg egy AC esetében szerintem fontosabb a hangulat. Én pl Egyiptomot amúgy is imádom, így számomra az Origins a nyerő. Tartalmilag amúgy Origins 100%-ra teljesíteni kb 100-120 óra Odyssey viszont inkább 150 környéke.
3/10 A kérdező kommentje:
Mostmár a biztosnal is tutibb, hogy maradok az Odyssey mellett.
2022. febr. 2. 05:53
4/10 A kérdező kommentje:
A többi itt ezzel kapcsolatban feltett kérdés mellett az Odyssey van többségben és nekem is az volt szimpatikus.
Meg hát az láttam a helyi konzol boltban. 😄
2022. febr. 2. 05:55
5/10 anonim válasza:
Melléfogni nem lehet egyikkel se, utolsó 3 rész gerince szinte azonos, így igazából ahogy írtam a legnagyobb difi, hogy ki melyik világot menynire szereti.
6/10 anonim válasza:
Nekem a görög környezet mellett Kassandra karaktere döntötte el a kérdést. Bayek (és Alexios) igazi savanyújóska volt, Kassandra meg egy vagány, vicces és szerethető főhős.
7/10 anonim válasza:
Origins az az új éra első része, még nem annyira kidolgozott, mint az Odüsszeia.
8/10 hollófernyiges válasza:
Hangulatilag Origins, játéktechnikai szempontból Odyssey.
9/10 A kérdező kommentje:
Sikerült megszereznem digitálisan 6500-ért az Odysseyt deluxe kiadásban.😌
Nagy mértékű leárazás volt pont akkor találtam meg mielőtt indultam volna a konzol boltba megnézni, hogy még megvan e, ott az alap verziót láttam egyenként 5000 vagy 8000-ért, szóval szerintem jó üzlet volt még így is, hogy nem lemezes
2022. febr. 3. 21:19
10/10 A kérdező kommentje:
*egyébként
2022. febr. 3. 21:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!