Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Normális, hogy beszippantott...

Normális, hogy beszippantott a Genshin Impact meg a filmek/ sorozatok?

Figyelt kérdés
Életbe mindig fáradt vagyok, meg suli, munka, edzések időpontjára sose érek oda kb, próbáltam már több mindent, de manapság se egy munka, se egy képzés nem ad elég teret, beiratkoztam 22 évesen nappali tagozatra és 3 hétig csinálhattam amit akarok mert annyi volt a szünet többi robot már ott is :/ Edzésre meg esélytelen hogy leérj suli közbe is ha délutánig bent szoptatnak, munkába meg akárhány helyen voltam kb havi 1-2x ha eltudtam menni, többi kötelező túlóra/ munkanap.
2022. jan. 30. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz azalatt, hogy beszippantott.

Ha kihatással van a mindennapi életedre, akkor nem normális. Értem itt azt, hogy; ha emiatt nincs kedved a munkához, sulihoz, edzéshez, esetleg emberekhez stb, mert az van benned hogy otthon mennyivel jobb, rögtön, játék, film, sori és ehhez hasonlók, akkor az nem "egészséges". Az első mindig te legyél, a mindennapi életed próbáld "helyre tenni", beosztani az időd. "Életbe mindig fáradt vagyok" ezt is fixálni kell, ha lehet minél gyorsabban. Valószínűleg neked a genshin és a filmek, sorik egyfajta "menedék" az élet elől, ami rendben is van, mindenkinek van egy kis menedéke, viszont ne felejtsd el a mindennapi életed, ne rontsd el a játékok, sorozatok miatt. Remélem érted mire akarok kilyukadni ezzel, próbáltam minél lágyabban, de mégis értelmesen és lényegre törően elmagyarázni

2022. márc. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!