Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van XBOX-ra bármi dínós játék...

Van XBOX-ra bármi dínós játék amiben a dínót irányítjuk?

Figyelt kérdés
Nem olyanra vagyok kíváncsi mint az ARK vagy JWE hanem olyanra mint pl az The Isle vagy Path of Titans. Nem találtam semmit ha beírtam hogy dinosaurus meg hasonlók esetleg valami van ennek ellenére is vagy tényleg nincs iesmi XBOX-ra?

2022. jan. 30. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Majdnem beírtam, hogy PoT, de rálestem, hogy nincs még konzolos port, de lehet majd lesz. Legjobb tudásom szerint nincs, mivel az ilyen játékok indiek és elsődlegesen PC-re fejlesztenek.
2022. jan. 30. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Van Jurrassic Parkos menedzser játék Xbox One / Seriesre, azon kívül szerintem semmi.
2022. febr. 1. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:

2

Nem park menedzselősre gondoltam írtam is a kérdésben henem olyan ami a dínók szemszögéből van, túl kell élni,enni, stb

2022. febr. 1. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!