Hamisítvány-e ez a Disney/hasbro játék?
A kislányom odáig van az Elza Bruni gyík karakteréért. Ki is néztünk együtt egy interaktív változatot:
Nem reklám, de van ilyen az alza-n, és az emag-on is.
Vásárlás előtt azonban szerettem volna videón is megnézni, hogy mire képes a játék. És itt elbuktam. Pontosabban találtam egy nagyon hasonló, de nem ugyanolyan játékot:
https://www.youtube.com/watch?v=jxbiv_vERLo
Az első linken szereplő gyíknak van "taraja", kereke, hangszórónak kifúrt lyukak, más fajta az illesztés az álkapocsnál mint azokban a videókban amit találtam.
A leginkább gyanús dolog számomra az a cím kiírás, mert ezt az állatkát csak a Frozen II-ben lehetett látni, míg a dobozon csak simán Frozen van kiírva. Ekkorát meg hogy hibázna egy hivatalos cég?
Mondjuk azt full gáznak tartom, hogy a hasbro oldalán még csak találatot sem kapok:
Érdekesség, hogy a hivatalos disney shop-ban egyik verziót sem lehet találni:
Nekem nagyon furcsa hogy minkét változatot a Hasbro gyártotta a doboza szerint! Az egyiknél még tudja hogy Frozen II, a másiknál nem?
Tud valaki erről a tarajos változatról videót fellelni a neten? Nekem beletört a bicskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!