Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baja a simemnek?

Mi lehet a baja a simemnek?

Figyelt kérdés

A simem rendszerető, ha kosz van körülötte, rosszul érzi magát, ezért mindig figyelek, hogy tisztaság legyen. :D

viszont ha a konyhában van, mindig lehúzza a hangulatát, hogy koszos a környezet, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért. Letakaríttattam már vele mindent, amit lehet, többször is, de ugyanúgy rosszul érzi magát a kosz miatt... csakhogy én sehol nem látok koszt. Valaki tud segíteni, hogy lehet megtalálni?

2022. jan. 30. 06:26
 1/6 anonim válasza:
100%
A kukát is kiürítette?
2022. jan. 30. 06:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívj takarítót, az minden sz@rt megtisztít.
2022. jan. 30. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Elromolva sincs semmi? Ha pl rossz a csap és fröcsköl, akkor fel kell törölni a tócsát. Vagy nincs romlott étel a hűtőben?
2022. jan. 30. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy valahol ottmaradt egy koszos tányér? Nekem van hogy olyan helyekre rakják ahol néha észre sem veszem. Szekrény teteje, polcok, vagy csak egy fehér rész ahova beleolvad. Kávé/tea géped ha van akkor azt is le lehet törölni, illetve ha megromlott a kávé/tea, az is zavarhatja.
2022. jan. 30. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos egyik sem. A kuka is kiürítve, romlott étel is mindig kidobva. Régebben volt, hogy polcra rakta a koszos tányért, amit nem láttam a metszett falak módban, de azóta azt is figyelem, hogy ott se legyen véletlenül semmi. Pultok, tűzhely, még az étkezőasztal is letakarítva, és mégis. 🙄 egyébként nem zavarna, ha nem húzná le a hangulatát mindig, mikor bemegy a konyhába.
2022. jan. 30. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Megvan!! Építésmódban elpakoltam az összes bútort, már tényleg nem tudtam mit kitalálni, és az asztal alatt találtam egy valószínűleg még régen a kutyának odaadott ételmaradékot, amit nem evett meg. Azóta nincs kosz! 😃
2022. jan. 31. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!