Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen MMORPG játékok vannak...

Milyen MMORPG játékok vannak amikkel érdemes játszani?

Figyelt kérdés

Jelenleg Guild Wars 2-vel játszom már fél éve és kellene egy kis változatosság. Ezen kívül milyen MMORPG játékok vannak, amivel sokan játszanak és nem abból áll, hogy 24/7 farmolom a mobokat, hogy meglegyen a max szint.

Grafika egyáltalán nem számít, a lényeg a játékélményen van. Wow-ot nézegettem, de nem tudom megéri-e előfizetni a Classic/BC szerverekre, originalra semmiképp nem akarnék, utoljára MOP-ban játszottam eredetin és az is volt az utolsó dlc ami tetszett is. A másik az Ashes of Creation lenne, de egyelőre nem nagyon várható a megjelenése sajnos, pedig nagyon ígéretesnek néz ki.

Válaszokat előre is köszönöm.

2022. jan. 29. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelembe véve hogy egy hónap sincs hátra az új GW2 kieg megjelenéséig, ami elég sok újdonságot hoz majd a játékba, miért keresel új MMO-t?
2022. jan. 29. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
TESO-val is el elhet játszani, ha érdekel a világának a története, kifejezetten jó elfoglaltság.
2022. jan. 29. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én FFXIV-vel játszottam pár hónapig. Szórakoztató játék, és a játékosok zöme nagyon kedves, könnyen csinálhatsz új barátokat :D

Ha nem vagy biztos benne hogy akarsz-e előfizetni, van egy ingyenes változata is, ami 60 szintet enged (90 a max), és csak az utóbbi 2-3 bővítést tagadja meg tőled, meg az azokkal jött szerepeket, de így RENGETEG tartalmat ad, irdatlan bőkezű az ingyenes próba!

Ebben a játékban 1 karakterrel több szerepet is játszhatsz, tehát ha van egy karaktered, Paprika Jancsi, akkor Jancsika lehet Tank, Healer és DPS is. Konkrétan az összes szerepet kipróbálhatod és eldöntheted melyikkel akarsz a legtöbbet játszani. Én Healerként kezdtem, kettő különböző Healert szinteltem, aztán megpróbáltam pár DPS szerepet, nekem az annyira nem jött be, és a kedvencem végül a Tank lett. Nagyon szórakoztató és kielégítő wall-to-wall pullokat csinálni! De tényleg ajánlom hogy próbáld ki a Healert, meg a Tankot is, hogy megértsed mind2 szerepet, és akármelyiket is akarod a végén a fő szerepednek, az hogy ismered, hogy hogyan működik a másik, sokat fog segíteni abban, hogy jó legyél azzal amit végül választottál.

2022. jan. 30. 07:59
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 HoTS és POF történet már megvan, de a mappokat még nem maxoltam ki, még van egy csomó dolog a játékban amit lehet csinálni, addig pedig feleslegesnek tartom, hogy megvegyem az új dlc-t. Még a LWS4-et se játszottam végig, szóval van még mit csinálni. :D Csak mivel elég sokat játszottam mostanság vele, kicsit monotonná vált és szeretnék egy kis szünetet tartani és kipróbálni más játékot.

#2 Megnézem, az a lényeg, hogy rengeteg lore legyen benne. A GW2-ben is mindig minden párbeszédet végighallgattam, mert érdekel a történet.

#3 Köszi, így az általad leírtak alapján valami hasonlót kerestem. :D

Egyébként köszönöm szépen, mind a hármótoknak ment a zöld pacsi!

2022. jan. 30. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elder scrolls online?
2022. jan. 30. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a TESO rövidítve :)
2022. jan. 30. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
TESO-val játszottam nemrégiben. Nekem az volt a bajom vele, hogy olyan érzés volt mintha egy jó nagy fal lenne te magad és a többi játékosok között vagy inkább másszóval mintha a többi játékos csak dísznek lenne benne. Zone chaten kívül nem nagyon fogsz másokkal szocializálódni. Ebből kiindulva inkább akkor a Skyrim.
2022. febr. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!