Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik PS4 problémás?

Melyik PS4 problémás?

Figyelt kérdés
Úgy tudom valamelyiknek szériának lehetnek hűtési gondjai és hangosak is.

2022. jan. 28. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

Az első szériás PS4 PRO-nak legendásan rossz volt a hűtése, és nagy volt a hangja. Az enyém (főleg a komolyabb grafikájú játékoknál) úgy süvített, mint egy kézi porszívó. Újrapasztáztuk a processzort, ventilátort cseréltünk, de egy hónap múlva újra előjött a zaj. Egy barátom direkt olyan szériást vett, amit némának mondtak- neki három hónap után jött elő a porszívóhang.

Amúgy egy nagy pénzkidobás volt a PRO, alig láttunk bármi különbséget az alapgép és a PRO teljesítménye/grafikája között. Egymás mellett volt két egyforma tévé, az egyiken a fiam 500GB-os alapgépe, a másikon az én PRO-m a legszebb grafikai megoldásokkal, és talán 4-5 játéknál volt látható differencia. Pl. a Tomb Raiderben szebbek voltak a színek és árnyékok, a CoD-ban nem tűntek el a töltőképernyőn a csapattársak. A töltési idők max. 10-20%-al rövidültek. Ez nagyon nem ért meg plusz 50 ezer Ft-ot.

2022. jan. 29. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2022. jan. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!