Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pc ről Xboxra átállás nehézség...

Pc ről Xboxra átállás nehézségek. Segítség?

Figyelt kérdés
Pc ről Xboxra váltottam pár napja, mert manapság nagyon drága egy gamer pc és én amúgy is csak játékra használom. Ami nagyon nem tetszik benne hogy a legtöbb fps játékot csak kontrollerrel lehet játszani és nekem nagyon nem megy. Hogy lehet belejönni a célzásba fps játékban? Így elgondolkoztam azon is hogy érdemes e így fps játékot venni ha nem élvezném? Pont az fpseket szeretem a legjobban. Ami meg nagyon tetszik benne hogy akár fekve a kanapéból is játszhatok. De hát ott egy csomó fps játék amit csak kontrollerrel lehet játszani,ami nekem nagyon nem tetszik,annyira rossz az irányítás.
2022. jan. 27. 16:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom hogy jelent e valamit, de nekem nem a VX2 es Gamesir van hanem a sima VX
2022. febr. 11. 10:49
 22/22 A kérdező kommentje:
Vettem gamer egeret, de ezzel se lett jobb. Mit kéne beállítanom?
2022. febr. 11. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!