Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pc ről Xboxra átállás nehézség...

Pc ről Xboxra átállás nehézségek. Segítség?

Figyelt kérdés
Pc ről Xboxra váltottam pár napja, mert manapság nagyon drága egy gamer pc és én amúgy is csak játékra használom. Ami nagyon nem tetszik benne hogy a legtöbb fps játékot csak kontrollerrel lehet játszani és nekem nagyon nem megy. Hogy lehet belejönni a célzásba fps játékban? Így elgondolkoztam azon is hogy érdemes e így fps játékot venni ha nem élvezném? Pont az fpseket szeretem a legjobban. Ami meg nagyon tetszik benne hogy akár fekve a kanapéból is játszhatok. De hát ott egy csomó fps játék amit csak kontrollerrel lehet játszani,ami nekem nagyon nem tetszik,annyira rossz az irányítás.
2022. jan. 27. 16:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Van pár játék, ami alapból támogatja az egér+billentyűzetet. Itt van egy lista ezekről: [link]

Ha meg olyannal akarsz játszani, ami hivatalosan nem támogatja, akkor akár vehetsz billentyűzet/egér adaptert. Nekünk egy GameSir VX2 AimBox adapterünk van, amibe bele kell dugni a kontrollert, az egeret és a billentyűzetet (az adaptert meg értelemszerűen az xboxba). Telefonon pedig letölteni az adapterhez tartozó alkalmazást, amit csatlakoztathatsz az eszközhöz és ott teljesen testre tudod szabni az irányítást. Rengeteg játékhoz akár tölthetsz is le más játékosok által készített kiosztást is. Van olyan is, amik egy az egyben a PC-s irányítást vették át. A játékok 90% rendesen működik vele, de előfordulhat, hogy az egér nem úgy mozog, ahogy ténylegesen kéne neki, hanem mintha a kontroller joystickjait imitálná.

2022. jan. 27. 16:57
 2/22 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába támogatja az Xbox és a Playstation is a billentyűzetet és egeret, ha a fejlesztők nem teszik bele a játékukba a támogatást. Ha megteheted, vegyél egy ilyen billentyűzet + egér adaptert:

[link]

Ezek gyakorlatilag annyit tesznek, hogy "becsapják" a játékot, "elhitetik vele", hogy valójában egy kontroller van a gépbe dugva. Plusz költség, de nem nagyon van rá más mód.

2022. jan. 27. 17:06
 3/22 A kérdező kommentje:
És hogy működik adapterrel? Ugyanolyan jó?
2022. jan. 27. 17:17
 4/22 A kérdező kommentje:
Ja bocs, látom leírta az utolsó előtti. Szóval ezzel a problémám megoldódik teljesen
2022. jan. 27. 17:25
 5/22 A kérdező kommentje:
Kompatibilis az Xbox Series X - el? mert az nincs a listán
2022. jan. 27. 17:45
 6/22 anonim ***** válasza:
#5: Igen, kipróbáltuk Series S-el és X-el is.
2022. jan. 27. 23:09
 7/22 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb választás és miért? Amit az első írt a Gamesir vagy a Rampage amit linkelt az egyik válaszoló?
2022. febr. 8. 13:14
 8/22 anonim ***** válasza:
A Gamesirhez tudsz csatlakoztatni fül/fejhallgatót is. Fel tudja venni a konzolból a megfelelő energiát, így nem kell hozzá plusz hálózati adapter. Nincs/észrevehetetlen a bemeneti késleltetés, tehát rögtön mozdul a karakter, amint megnyomod a gombot, nem fél másodperccel később. Illetve a hozzá tartozó alkalmazást telefonra tudod letölteni és azzal bármikor, akár játék közben is konfigurálhatod a billentyűzetkiosztást, illetve az egér sebességét. Negatívuma viszont, hogy drágább, illetve Magyarországon nehezen beszerezhető, így a BangGood, esetleg Amazon oldalán tudod megrendelni. Emiatt számolni kell a 2-3 hetes kiszállítással. A fentebb linkkelt Spirit of Gamer legnagyobb negatívuma szerintem, hogy nem telefonos alkalmazás van hozzá, hanem PC-re letölthető program, így ha akarsz állítani a billentyűzetkiosztáson, mindig ki kell húznod a konzolból az eszközt és átdugni egy PC-be, majd pedig vissza. Viszont fele annyiba kerül, mint a Gamesir. Én mindenképp a Gamesir-t választanám, de azt neked kell tudnod, megérik-e a plusz funkciók a dupla árat.
2022. febr. 8. 15:15
 9/22 A kérdező kommentje:
Megszereztem a Gamesirt, de gondom van vele. Késik az egér bemenet amikor nézelődök a játékban,annyira rossz hogy még kontrollerrel is jobb. Sensitivityt próbálgattam állítani de sehogy sem jó. Min kéne állitanom?
2022. febr. 10. 19:07
 10/22 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak, 3 játékot próbáltam, mindegyiknél az egér úgy működik mintha a kontrollert imitálná, késleltetés érezhető nagyon
2022. febr. 10. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!