Fnaf (Five Nights At Fraddy's) alapsztori?
Nem régen (egész pontosan tegnap este) kezdtem el jobban ismerkedni a fnaf világával, a játékkal, és úgy a teljes sztorival. A kérdésem az lenne, hogy valaki le tudná-e nekem írni a játék részeinek a tartalmát? Mármint a történet váza úgy ahogy megvan, engem inkább az érdekelne hogy ez hogy van felosztva, melyik részben mi történik. Próbáltam már rákeresni de nem találtam nagyon pontos leírást semmelyikről. Mondjuk ez érthető. Annyi hogy angolul sajnos még nem tudok túl jól így a külföldi oldalak nálam eleve ki vannak még egyenlőre zárva.
Tervezem hogy sorban beszerzem majd a játék részeit, csak szeretnék még előtte így nagyjából tisztában lenni a dolgokkal, hogy utána a játékot könnyebben át tudjam majd látni.
Nem kell nagyon részletekbe menően, elég ha csak így nagyvonalakban írja le valaki. Előre is nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!