Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felpörgő ventilátor probléma?

Felpörgő ventilátor probléma?

Figyelt kérdés

Adott egy számitôgép amiben i5 11400 és rtx 3060 van valamiért néha játék közben felpörög pár másodpercig a ventilátor. Ez probléma vagy normális? Általában a videókártya maximum 70 fokra melegszik nagyobb játék játszásakor a proci pedig maximum 75 ra.Ja és nemrég tapasztaltam hogy a gta v nél néha (moddolt aútónál) elmododnak a texturák.

Válaszokat köszi!

2022. jan. 27. 05:53
 1/3 A kérdező kommentje:
A számitógépben 5 ventilátor van plusz a proci hütő és a videókártyán is 2
2022. jan. 27. 05:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a hőmérsékleteket, lehet pont akkor picit feljebb megy és ezért pörögnek fel a ventik, hogy visszahűtse adott érték alá.
2022. jan. 27. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hőmérséklet lesz a gond, amikor elér egy adott hőfokot feljebb kapcsol a beállított ventilátor profil alapján. Amikor a nagyobb fordulattal lehűl, akkor visszarakja a kisebb fordulatú (%-os) venti profilra.

Tudsz egyedi ventilátor profilt beállítani, de van külön program is (több-kevesebb használhatósággal, talán az MSI Afterburner még a jobbak közt van).

Én személy szerint az alaplap UEFI/BIOS-ában állítottam be amikor összeraktam a gépem mind a videokártya mind a processzor ventilátor profilját.

[link]

2022. jan. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!