GTA V-ben miért kell újr csinálni 100x ugyanazt a küldetést?
Figyelt kérdés
Sziasztok! valami nagyon nem fa.sza, az airfildes küldetéseket Trevorral már megcsináltam 100x, el is mentettem, de mindig meg kell csinálni ugyanazokat egymásután amiket már megcsináltam. Naponta az összes airfildes küldetést megcsinálom sikeresen minimum 10x, de aztán kezdődik előlről. Miért van ez? Valaki aki ért hozzá tudna segíteni mit teszek sz.arul?2022. jan. 26. 18:01
1/6 anonim válasza:
Nem állítottad át a mentési módot? Van egy olyan lehetőség, hogy freeroam módba átváltasz, ilyenkor nem menti el a sztori küldetéseit, és kilépéskor törlődik az addigi teljesítés is, mert ugyanarra az utolsó mentésre áll vissza. Autosave kikapcsolása vagy valami hasonló opcióról van szó, és ilyenkor csak a manuális mentés működik (amit valószínűleg nem használsz, ha megszoktad hogy automatán ment).
2/6 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva autosave is meg kulon is lementem h megmaradjon. De semmit nem ér.
2022. jan. 26. 18:30
3/6 anonim válasza:
Azt írja, hogy 5 darab mellékküldetés van csak:
"There are a total of five air trafficking missions to undertake. After the first mission is completed, a second one is unlocked after a certain time, and repeats until the fifth one. "
Ha kész az 5 küldetés, utána véletlenszerűen ismétlődnek ugyanazok, így ez a része a történetnek ennyi volt. Pénzért még farmolhatod őket, de folytatása nincs tovább.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2022. jan. 29. 11:58
5/6 A kérdező kommentje:
80%-nál járok kijátszással és nincs több küldetés, semmi. Sem emailben sem telefonon. Mi a teendő?
2022. jan. 29. 11:59
6/6 anonim válasza:
A 100%-ban minden benne van. Kb. 70% a főküldetés, minden más a mellékküldetés, tárgyak gyűjtögetése, minijátékok, események, kihívások teljesítése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!