Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Age of Empires sorozatból...

Age of Empires sorozatból melyik a legnépszerűbb rész számotokra és miért?

Figyelt kérdés
age of empires,pc,játékok

2022. jan. 25. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
a 2, egyertelmuen, ezzel nottem fel
2022. jan. 25. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:

igen igazad van a 3-as részben csak azt hiányolom hogy nincs diplomáciai változtatás lehetősége.

Köszi a Választ.

2022. jan. 25. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Első résszel szórakoztam anno sokat meg a 3-mal egy időben mikor megjelent.
2022. jan. 25. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a kettő a legkedvencebb/nosztalgikusabb a sok beleölt idő miatt, de a mythologie is elég mókás a mindenféle isteni beavatkozással.

A 3asban nagyon furcsa volt a nézet, így ott csak inkább a küldetéssorozatokat játszottam végig - amik elég jók voltak! De egyéniben annyira nem vonzott, hogy órákat szórakozzak az egyéni játék előtt, mint a kettesnél.

Az egyest elég későn volt szerencsém játszani, így arról annyira nem tudok nyilatkozni

2022. jan. 26. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a 3-ast mindig jobban szerettem mint a 2. stílusát. Gyerekként sokkal többet játszottam azt mind a 2-t. Unokatesómmal játszottam azt nagyon sokat, valszeg 1000+ órám lenne benne ha meg tudnám nézni :D

Első sorban azért játszottam ezt többet mert fegyverek és ágyúk, woooooo, de aztán ahogy nőttem fel jobban megszoktam ennek a játékmenetét, és szerettem hogy mennyire különböznek az országok egymástól, és mindegyikhez más stratégiát kell megtanulni. A kettesben nekem nem voltak a különbségek ennyire feltűnőek.

2022. jan. 30. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3 definitive edition, itt lehet a legintenzívabb meccseket tolni, lehet különböző buildeket menni, és messze ennek van a legszebb grafikája.
2022. febr. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!