A Call of Duty Black Ops-ot lehet majd tolni rendesen multiban?
Figyelt kérdés
tehát nem úgy mint a cod6-ot h meg kell venni hanem pl úgy mint a cod4-et xfire-n keresztül ingyen2010. szept. 9. 19:05
1/14 anonim 

válasza:

Valószínű, hogy sikerül összehozni, de élvezhetetlen lesz a játék, mivel nem lesz a tört szervereken semmilyen csalásvédelem, így cheatertanya lesz az egész...
2/14 anonim 

válasza:

remélem én is h xfire-en lesz, nem is azért h ne kelljen megvenni, évente egy játék nem vészes, de sokkal jobb azon játszani és magyarokkal is lehet
3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. szept. 9. 21:55
4/14 anonim 

válasza:

kinek indul el ez a játék pc-n???
5/14 anonim 

válasza:

mivel még nem adták ki, szerintem senkinek :P
6/14 anonim 

válasza:

és kinek van olyan gépe hogy elis indul majd ha kiadják?:D
7/14 A kérdező kommentje:
nekem :D :
2010. szept. 11. 20:49
8/14 A kérdező kommentje:
Manufacturer: System manufacturer
Processor: AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Hard Drive: 750 GB
Video Card: ATI Radeon HD 4600 Series
Monitor: Ősrégi NEC
Sound Card: Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz)
Speakers/Headphones: sima füles :D
Keyboard: USB gyökérhub
Mouse: USB gyökérhub
Mouse Surface:
Operating System: Windows 7 Professional 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Motherboard: Asus
Computer Case:
2010. szept. 11. 20:49
9/14 A kérdező kommentje:
és ez volt 100k xd
2010. szept. 11. 20:50
10/14 anonim 

válasza:

Jól fog futni a gépeden, de mellékesen mondom, hogy egy ilyen jó procihoz, egy erősebb VGA való :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!