Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet elrejteni játékot...

Hogyan lehet elrejteni játékot a laptopon?

Figyelt kérdés
Én és a kisöcsém kaptunk a szüleinktől egy Acer Nitro-t, Windows 10 fut rajta, de frissithető. Közösen használjuk, én 16, ő 8 éves. Szeretnék letölteni olyan játékot, ami nem igazán neki való és jó lenne ha meg se találná, hogy ne tudja játszani. Ezt el tudom valahogy rejteni? Tudtok rá valamilyen jó megoldást?

2022. jan. 25. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hozz létre egy másik felhasználói fiókot amibe nem tud belépni és arra telepítsd a dolgaidat.
2022. jan. 25. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A különálló fiók az egyik, a másik hogy törlöd a parancsikont, kiszeded a start menüből (start menüben a nevén jobb klikk, eltávolítás), a játék telepített mappáját pedig átállítod rejtett mappára (jobb klikk a mappán, tulajdonságok, az új ablak alja fele van olyan hogy Rejtett).

Ha már nem játszol akkor: Vezérlőpult (jobb felül kis ikonok-ra állítsd át ha nem olyan), Fájlkezelő beállításai , az új ablkalban felül Nézet, Rejtett fájlok és mappák - Rejtett fájlok, mappák és meghajtók elrejtése opciót állítsd be. Ha játszani akarsz vele, akkor ugyan itt állítsd vissza láthatóra a rejtett fájlokat.

2022. jan. 25. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2 felhasználói fiók szükséges a gépre, egyikhez csak te férsz hozzá, a másikhoz meg csak ő. (szülőknek meg nem árt tudni a jelszavaitokat, felügyelet azért szükséges, főleg a kisebbik tesó részére, csak egymáséit ne tudjátok (főleg ő ne a tiédet))
2022. jan. 25. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Frissítettem win11-re és létrehoztam két fiókot. De amit telepítek az neki is ott van az asztalon...
2022. jan. 26. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
de ki kell rajta kapcsolni, hogy ne férjen ő hozzá (tulajdonságokban, vagy az asztalon lévő parancsikon tulajdonságaiban). Attól, hogy látni fogja, nem fog megnyílni neki
2022. jan. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!