Mennyire időigényes a Gta Online?
Úgyértem hogy most lvl 60 as vagyok, bele tudnék vágni valami bizniszbe, csak kérdés hogy megéri e:
Szóval ha összehozok egy kokós nightclubot pl, vagy akármit, az már úgy hozza magától a pénzt?
Teszem azt játszom más játékokkal, meg élek is, majd visszanézek a GTA Online ba..
Akkor a távollétemben hozza a pénzt, vagy áll, ahogy otthagytam vagy
kirabolhatják az egészet?
Szóval mennyire időrabló ez a game? Van e értelme bizniszeket csinálni sok pénzből, ha mondjuk nem nézek rá vagy egy hétig, mert mással is szeretnék foglalkozni?
Akkor pluszban, vagy ugyan ott, esetleg minuszban vagyok?
Akkor semmi értelme ezekkel szrakodni, ha van normális, pörgős élete az embernek.
Maximum megveszem hogy legyen.
Köszönöm szépen!
Hát, nagyon sok játékot szeretek,
szórakoztat egy egy Dark Souls/
Bloodborne boss legyőzése, egy érdekes történet, pl Death Stranding, egy jó gunplay, pl Destiny 2..
De a valósàgban sem úgy működik hogy csinálsz egy vállalkozást és egész nap azzal foglalkozol, és csak akkor tejel ha ülsz a géped előtt. Mert az már inkább munka, mintsem szórakozás, én meg utálok dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!