2/6 anonim válasza:
Régen nagyon jó volt. De mióta van egy halom segítség, nem tudnék ideges lenni rajta, mert még az adott témában való jártasságot se tükrözi egy kicsit sem.
3/6 anonim válasza:
Nem, mivel ezzel a szeméttel nem játszok már. Anno sok éve még jó volt. De ma már megszünt Pc-n, telefonon meg ami maradt nagyon P2W kategória... Már nem az a jó kis honfoglaló ami régen volt. :(
4/6 anonim válasza:
Nem, legalábbis míg volt böngészős verzió nem volt gond, a telefonost egyszer őróbáltam elég is volt.
5/6 anonim válasza:
Régi verzió jobban tetszett, de már az új sincs, csak mobil verzió, élőbe meg senki nem vállalja a bíró szerepet a társashoz.
6/6 anonim válasza:
Nem szoktam különösebben idegeskedni azon, ha valaki okosabb/tájékozottabb nálam, hiszen nagy a világ, nem tudhat mindenki mindent, egy ilyen játékban szerencsén múlik, hogy épp milyen kérdés kerül eléd. A honfoglalóra azonban ráuntam kicsit, már csak ritkábban játszom vele. Most a kvízlabirintuson fedezek fel labirintusokat, az előrejutáshoz kvízelni kell. Kicsit más jellegűek a kérdések, sokkal inkább olyanok, mint amilyenek pl. egy tévés vetélkedőkben vannak, de amúgy nagyon tetszik. https://www.kvizlabirintus.hu
A két játék együtt eléggé lefedi a kvízigényem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!