Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin Impact tippeket...

Genshin Impact tippeket tudtok adni?

Figyelt kérdés
3. napja nyomom több órát és még csak az lvl 20-at sikerült elérnem adventure rankba.
2022. jan. 23. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És? Miért sietsz? Inkább élvezd ki amíg van egy csomó feladatod, küldetésed. Én 58as ranken vagyok, szinte már csak azzal töltöm az időm, hogy a karaktereimet fejlesztem. (Mondjuk én már egy éve játszok)
2022. jan. 23. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden kari fel van húzva 40-re :/ küldik kész.
2022. jan. 23. 13:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Azaz jeges területen van 2 feladat ami lehetetlen, de azon kívül.
2022. jan. 23. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kell hogy legyen még küldetésed, konkrétan sehol nem tartasz még AR20-ként. Van egy csomó world quest, azokat keresd meg, csináld az Adventurer Handbook feladatokat, ley line-okat, stb., ezekért kapsz xp-t, amivel szintet léphetsz.
2022. jan. 23. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyomj egy J billentyűt és ellenőrizd le a küldetéseket mert lehetetlen, hogy az összessel kész legyél. Már csak azért is mert pl az archon questben olyan fightok vannak amiket képtelenség 40es szintű karakterekkel teljesíteni. Gondolom még Inazumába se jutottál el. Barátnőm most nyitotta fel és 45ös szintű.
2022. jan. 23. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a küldetéssel nem tartasz sehol, de a 40es karakter is iszonyat gyenge. Farmolj materialokat és könyveket, hogy fejleszd őket. Ajánlom, hogy ne az összeset hanem válassz ki 4et akiket szeretnél használni
2022. jan. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!