Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most hogy megvette a Microsoft...

Most hogy megvette a Microsoft a Blizzardot, lehet várni bármi változást?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit fog ez eredményezni?

Én őszintén szólva reménykedem abban, hogy első sorban ráncba szedik a wowot. Nem kicsit el van már menve az egész wow, nem éli éppen a legszebb napjait.

Van itt olyan, aki tud esetleg olyan esetről, hogy a microsoft megvett valamilyen nagyobb gaming céget, és hogy utána lett-e bármi változás?

Vagy csak simán ezentúl hozzájuk megy a lóvé, és nem lesz semmi nagyobb változás?

Amúgy úgy tudom hogy a következő wow kiegészítő meg már 99%-ban kész van. Tehát abba nem hiszem hogy akkora hű de nagy változatosságot hozhatna a tulajváltás.

Ti mit gondoltok?

2022. jan. 20. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb változás ami elképzelhető szerintem annyi lesz, hogy Gamepass-ba belekerülnek az Activision-Blizzard játékai, extrém esetben akár beleolvasztják a WoW előfizetést is.
2022. jan. 20. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

SL már felejtős kategória, a keret és a világ jó lett volna, csak épp a tartalom 0, kb heti pár órát logolok már csak be én is míg letolok a heti ládához 1-1 instát a nagy karikkal aztán ennyi.

De ahogy néztem klánban is alig vannak fenn a legtöbben hanyagolják.

Az előfizu nem izgat, az megy goldból, ellenben inkább azzal kezdhetnének valamit, hogy lehetőleg valami tartalom is elgyen a játékban.

2022. jan. 20. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
A wownak annyi, egyszerűen nem passzol bele a mostani igényekhez egy olyan játék ahol ha valamit el akarsz érni napokat kell rajta lógni. Azt meg nem akarom elhinni hogy kész lenne a kövi kieg rá, tekintve hogy a jelenlegi csak egyszer kapott egy mini frissítést
2022. jan. 21. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Kevesebb tartalom a pénzünkért. Lehet az lenne a legjobb, hogy lezárnák a sztorit, és csak a szervereket működtetnék.
2022. jan. 21. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

két lehetőség van vagy jobb vagy rosszabb lesz :)

én bízok benne hogy jobb lesz, szerencsétlen wowra ráférne hogy gatyába rázzák. mondták máshol hogy "kincsesbánya" lenne, csak foglalkozni kéne vele.

de szerintem az elsőnek van igaza.

2022. jan. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!