Most hogy megvette a Microsoft a Blizzardot, lehet várni bármi változást?
Szerintetek mit fog ez eredményezni?
Én őszintén szólva reménykedem abban, hogy első sorban ráncba szedik a wowot. Nem kicsit el van már menve az egész wow, nem éli éppen a legszebb napjait.
Van itt olyan, aki tud esetleg olyan esetről, hogy a microsoft megvett valamilyen nagyobb gaming céget, és hogy utána lett-e bármi változás?
Vagy csak simán ezentúl hozzájuk megy a lóvé, és nem lesz semmi nagyobb változás?
Amúgy úgy tudom hogy a következő wow kiegészítő meg már 99%-ban kész van. Tehát abba nem hiszem hogy akkora hű de nagy változatosságot hozhatna a tulajváltás.
Ti mit gondoltok?
SL már felejtős kategória, a keret és a világ jó lett volna, csak épp a tartalom 0, kb heti pár órát logolok már csak be én is míg letolok a heti ládához 1-1 instát a nagy karikkal aztán ennyi.
De ahogy néztem klánban is alig vannak fenn a legtöbben hanyagolják.
Az előfizu nem izgat, az megy goldból, ellenben inkább azzal kezdhetnének valamit, hogy lehetőleg valami tartalom is elgyen a játékban.
két lehetőség van vagy jobb vagy rosszabb lesz :)
én bízok benne hogy jobb lesz, szerencsétlen wowra ráférne hogy gatyába rázzák. mondták máshol hogy "kincsesbánya" lenne, csak foglalkozni kéne vele.
de szerintem az elsőnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!